Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] chmura obliczeniowa z działającym kbot'em

hubert8848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo co to jest i do czego to służy. Prosiłbym abyś wyjaśnił do czego to służy jeśli nie temat zamknę a ty zostaniesz nagrodzony %

@EDIT

Chwila chwila, coś mi się wydaje że to jest darmowy VPS na którym można odpalić KBota jeśli dobrze rozumiem.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie wiadomo co to jest i do czego to służy. Prosiłbym abyś wyjaśnił do czego to służy jeśli nie temat zamknę a ty zostaniesz nagrodzony %

@EDIT

Chwila chwila, coś mi się wydaje że to jest darmowy VPS na którym można odpalić KBota jeśli dobrze rozumiem.

dobrze rozumiesz.

1.jpg

Opublikowano

Założyłem konto, ale vps windows nie jest za darmo

Musisz wszystko poprawnie wypełnić aby zyskać 25 zł na start, da Ci to kilka dni darmowego VPS

Post numer 2200 ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Jak poprawnie ? Muszę prawdziwe swoje dane ? bo dałem nie prawdziwe.

No na to wychodzi, wszystkie dane muszą być zgodne z tym fake peselem

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Musisz wszystko poprawnie wypełnić aby zyskać 25 zł na start, da Ci to kilka dni darmowego VPS

Post numer 2200 ;)

jak wszystko poprawnie wypełnić ? :D doszedłem do tego jak się stawia vpsa ale nie wiem jak zyskać te ekstra plny ;p

1.jpg

Opublikowano

jak wszystko poprawnie wypełnić ? :D doszedłem do tego jak się stawia vpsa ale nie wiem jak zyskać te ekstra plny ;p

Powiedzieć Ci szczerze ? To nie wiem :D Wypełniłem to co maiłem wypełnić plny dostałem, bota też postawiłem a po godzinie usunięto mojego VPS więc dałem sobie spokój :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@up no cuś tam mowa jest o systemie godzinnym ale nie wiedziałem, że dosłownie to biorą :D

Zasadniczo to powinien być na kilka dni no ale nie mam zielonego pojęcia czemu po tak krótkim czasie, nawet maila nie dostałem z wyjaśnieniem co było powodem zbanowania mojego konta.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

tak wiem też miałem że 1h i koniec, teraz tam 24h i od nowa zakładać tylko vps trzeba jakoś tam da rade. A chyba hajs się dostaje jak się przez sms zwerfikuje konto :) a jak ktoś nie zna pesela czy coś macie tu generator http://pesel.felis-net.com/ :) pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...