Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adrian12421

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zobaczyłem filmik o NW i postanowiłem że sobie pogram , lecz od rana same problemy mam po 1h udało mi się stworzyć konto dzięki temu forum , potem pobrałem Lunchera myśląć ze mi sie bd patchował , ale co z tego winikło jedno wielkie gówno za przeproszeniem , mianowicie mam problem ponieważ mój luncher nie chce sie patchować próbowałem dużo poradników z tym lecz nic nie podziałało , patrzyłem na posty ale też nic , zmieżająć do sedna na pasku gdzie są procenty patcha itp ogl patchowanie mam pewien komunikat "Wygląda na to,że masz wyłączoną obsługe javascript , która jest wymagana do poprawnego funkcjonowania tej strony(jesteśmy na luncherze) Prosimy kliknij tutaj (przenosi mnie do supportu) aby zobaczyć pomoc w aktywowaniu javascript" ja osobiście w mojej przeglądarce comando Dragon mam włączone javascript i nie wiem na czym problem polega,Proszę o pomoć bo się zajarałem tą gierką :)

Z góry za ew. błedy orto :)

+ macie załącznik post-409265-0-55690000-1372593141_thumb.jpg

Opublikowano

Odinstalowałem , i obydwie mam już zainstalowane i narazie bez zmian , licze na dalszą pomoc :)

Z resztą , zawsze ja mam takie problemy na które nikt nie ma rozwiązania ...

Opublikowano

Zaktualizuj Jave, BTW Maximus pisze totalne bzdury aby napic posty jestem w 100% pewny ze bedzie startowal na kida tego dzialu xD

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Zaktualizuj Jave, BTW Maximus pisze totalne bzdury aby napic posty jestem w 100% pewny ze bedzie startowal na kida tego dzialu xD

Nie zauwazyłeś ,że wspólnie szukamy róznych przyczyn z autorem tematu? jest obecnie wiele błędów w grze i jeszcze nie widomo dokladnie jak im zaradzać. A to czy będę startował na kida czy nie to nie twoja sprawa.

Opublikowano

Nie zauwazyłeś ,że wspólnie szukamy róznych przyczyn z autorem tematu? jest obecnie wiele błędów w grze i jeszcze nie widomo dokladnie jak im zaradzać. A to czy będę startował na kida czy nie to nie twoja sprawa.

Piszesz bzdury typu "przekanuj komputer' no kurwa chlopie nie rozsmieszaj mnie prosze, a to ze bedziesz skladal podanie na KIDA to oczywiste na mpc forum jest duzo takich moderatorow nie majacych pojecia o niczym ale maja te mody bo spamuja i pisza bzdury tak jak ty

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Piszesz bzdury typu "przekanuj komputer' no kurwa chlopie nie rozsmieszaj mnie prosze, a to ze bedziesz skladal podanie na KIDA to oczywiste na mpc forum jest duzo takich moderatorow nie majacych pojecia o niczym ale maja te mody bo spamuja i pisza bzdury tak jak ty

Rady jakie napisałem niektórym pomogły użytkownikom oficjalnego forum NW ,ale najwidoczniej problem tkwi w czym innym autorowi tego tematu. I nie mam zamiaru z tobą prowadzić dyskusji chłopczyku.

Opublikowano

A masz wszystkie zaktualizowane sterowniki do najnowszej wersji? Jeśli nie pomoże zrób reinstal gry być może to wina pliku odpowiadającego za grę ,który się nie zainstalował.

Opublikowano

Cześc ciesze się ,że mi pomagasz i coś chyba ruszyło w dobrą strone wczesniej ja reinstalowałem bez aktualizacji javy itp , itd to nic nie wyskakiwalo teraz wyskakuje takie coś

post-409265-0-35678800-1372616896_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...