Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

client ravia.eu

metin2czity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym że nie mam folderu pack !

reffff

Dowiedziałem się że nie ma folderu pack tylko game, usunałem game ale nie chce się zpatchować gra wtedy, co zrobić ?

ZBIERAM +++++++++++++++++

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam dokładnie ten sam problem sciagnełem zainstalowałem ustawiłem sobie po swojemu konfiguracje itd chce odpalic a tu komunikat FATAL ERROR! File not exist: Game/Index jak ktos wie co i jak to prosze za info

za info które umozliwi mi granie na ravia eu daje lajka

moim zdaniem cos nie tak jest z clientem no ale to tylko moje zdanie

Opublikowano

mam dokładnie ten sam problem sciagnełem zainstalowałem ustawiłem sobie po swojemu konfiguracje itd chce odpalic a tu komunikat FATAL ERROR! File not exist: Game/Index jak ktos wie co i jak to prosze za info

za info które umozliwi mi granie na ravia eu daje lajka

moim zdaniem cos nie tak jest z clientem no ale to tylko moje zdanie

usuń /game i odpal patchera jako administrator.

Opublikowano

usuń /game i odpal patchera jako administrator.

to czyniłem :

przeniosłem gre na inny komp lipa

kopiowałem od kolegi index a nawet 2 indexy po resecie kompa po ponownej instalacji na innej partycji gry lipa

antywirus zapory wyłączone myślałem ze coś blokuje lipa

instalowanie usuwanie lipa

ponowne kilkakrotne ściąganie lipa

usuwane game lipa nie odpala sie nic

zainstalowałem ponownie NET FRAMEWORK 4.5 nie pomogło

zainstalowałem ponownie DirectX9 nie pomogło

odpalałem patch-era,game przez prawa autorskie nic to samo

pierwszy raz mam taki problem z prywatnym serwerem wydaje mi sie jednak ze to wina clienta gry no bo jak widać nie jestem sam z takim problemem na innych forach ludzie maja identyczny lub podobny w sensie takim problem ze nie chce się patchowac client

Opublikowano

spróbuj tego index

http://www.speedyshare.com/2t7Ta/Index

skan nie, bo to od welesa i isamu

miałem już od welesa na forum ravi i to ta sama strona nawet z której ściągałem wiec już go testowałem nic to nie dało na forum ravi wczoraj zakładałem ten temat i JemKelbase czy jakoś tak mi go podawał wiec dzięki za chęci i pomoc no ale nadal nie działa

Opublikowano

wszystkie te opcje co podałeś, że zrobiłeś powinny pomóc, lecz jak widać żadna ci nie pomaga.

wejdź na ts ravii i zgłoś problem. we wszystkich przypadkach, wystarczyło odpalić jako admina albo pobrać ten index, widocznie czegoś poprawnie nie robisz.

Opublikowano

ręce mi opadły nie wiem najwidoczniej ten serw mnie nie chce :DDD 1 raz taki problem mam z privem nie pogram mówi się trudno i to nie tylko ja mam taki problem ale wiele wiele innych ludzi zle nic robic nie moge bo nie gram od wczoraj w metina :)jaki to problem skopiowac lub wyciac index i wkleic do game zaden jaki problem sciagac 10 razy i ciagle to samo jaki problem na pendrivie przeniesc gre na 2 gi komp zaden wiec co tu mozna zle zrobic nie mam tez 5 lat by sie nie znac trudno sie mówi moze jak zaktualizuja clienta nie bede miał takich problemów i o ile bede miał chec grac na ravi

po prostu patcher nie chce się patchowac i tyle index jest i nadal lipa nie chce sie w ogóle odpalić albo poczekam jak ktos do tego dojdzie albo na aktualizacje clienta nie wiem sam albo znajde innego dobrego harda pomijając belmore :)))) a dlaczego to wypowiadać się nie muszę :)

no to do potem wypier.. nad wodę bo gorąco w uj jest jak co to zaglądać będę co dziennie w ten temat jak coś się zmieni to obadam inne opcje które moga mi pomóc w uruchomieniu tego clienta ravi eu

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...