Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Niedzielny Zlot Forum MPC

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was ponownie. Zapraszamy na kolejny zlot, który jak widac odbędzie się dziś.

Czasu jest niewiele i wspólnie ustaliliśmy, że zlot będzie około godziny 16 a dokładniej o 16:30

Wstęp jest wolny dla wszystkich chętnych. Auta dowolne, na miejscu postaramy ustalić się jedno auto i wszyscy ubierzemy sie w te same barwy abyśmy wyglądali wyróżniająco!

Udostępniony będzie również kanał TS przez który będziemy się ze sobą porozumiewać.

ts3.ff-7.eu:9988 - kanał pierwszy w kanałach gości, hasło MPC

Oto szczegóły:

eima88.jpg

2ij70g1.jpg

Liczymy na waszą obecność!

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Jest to zlot użytkowników MPC, ustalałem to z ludźmi, którzy byli wczoraj na zlocie oraz z użytkownikami, którzy byli zainteresowani.

Nie będzie to miało nic wspólnego z RT :)

e\ jeszcze jedno, przepraszam za wszelkie błędy i literówki w temacie, robiłem wszystko w pośpiechu bo mam akurat teraz robote i tak

trochę siedzę tu i przygotowuje zlot, trochę w pokoju skręcam meble :D

142g9ox.png

Opublikowano

Ale tak czy siak jest to zlot spolecznosci dzialu nfs, wiec wypadaloby chocby poinformowac team dzialu o takich zamierzeniach.

Spotkajcie sie, nie mam nic przeciwko, ale zeby nie bylo mi tu samowolki w dziale.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja chciałem tylko poinformować ludzi po to, żeby się zebrali. Spontanicznie, bo to normalna sprawa.

Równie dobrze mogę stworzyć na FB jakiś page i ludzie tam będą się dowiadywali o wszystkim.

Ale nie mam na to czasu tak samo jak tutaj...

Wybacz więc za samowolkę ale ja mam cały czas zaległości i nie mam czasu na pisanie i czekanie na wszystkich aż zezwolą na cokolwiek a ostatnio jedna z takich czynności trwała chyba z 12 godzin.

Więc nie chcę, zeby godzina zlotu minęła zanim zdąże uzyskać zgode na niego :D

142g9ox.png

Opublikowano

Frekwencja nie za ciekawa ^^

Moge wiedzieć czemu was nie ma? Sami chcieliście na 16... a teraz się zawiodłem :(

142g9ox.png

Opublikowano

Próbowałem wbić, chociaż byłem już mocno spóźniony, ale w którą stronę bym nie pojechał po kilkunastu sekundach miałem crashe. Nawet klejnotów nie miałem jak zebrać, seria 43 dni poszła się j**ać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zlot wg mnie wesoły i udany, na początku frekwencja była mała ale potem trochę się nas zebrało. Przejazd na Polską Miejscówkę również się odbył :)

Ciapciaq dzięki Ci za ten piękny przejazd. Było trochę śmiesznie, byliśmy na TSie, mi się podobało.

Pozdro i dzięki dla wszystkich, mam nadzieję, że za tydzień znowu się zobaczymy!

126.png

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...