Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BoL - Aż tak carruje ?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po wielu PvP z BoLem, spamem na forum itp. Pożyczyłem od kolegi Win.7 32x iiii działa mi Bol !

Wbijam Ryzem na challanger kuzwa !!!! Podkreślanie miniaków na last hit, OK, ale combo?

Niby dobre, w sekunde full combo ale jednak nie zmniejsza nam to CD na skille tak bardzo, a pzt z tego co zobaczyłem nie jest to tak strasznie pomocne.

1 mecz na bolu 13/5/10 OK, BOL OP ! 2 mecz 7/7/12 kill;dead to nie za dobrze, czemu? bo lekko spadał mi FPS albo pisało mi że mogę kogoś zabić a zostawało mu 10HP i padałem, oczywiście nie grałem tak : ''omg omg omg BoL jestem nieśmiertelny divy na respa i zrobie pente WOOO'' grałem rozważnie i bardziej defensywnie, i co? kolejny mecz 6/6/12 no serio?

Czy dla was BoL jest taki strasznie super pro umber elo? wdg mnie troszkę to przereklamowane, i myślę że ryzem w te wakacje do Golda nie wbiję (promote do silveru niestety ;/ jeszcze 2 mecze i welcome to silver :3 )

Wypowiadajcie się co sądzicie o Bocie, ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Witam, po wielu PvP z BoLem, spamem na forum itp. Pożyczyłem od kolegi Win.7 32x iiii działa mi Bol !

Wbijam Ryzem na challanger kuzwa !!!! Podkreślanie miniaków na last hit, OK, ale combo?

Niby dobre, w sekunde full combo ale jednak nie zmniejsza nam to CD na skille tak bardzo, a pzt z tego co zobaczyłem nie jest to tak strasznie pomocne.

1 mecz na bolu 13/5/10 OK, BOL OP ! 2 mecz 7/7/12 kill;dead to nie za dobrze, czemu? bo lekko spadał mi FPS albo pisało mi że mogę kogoś zabić a zostawało mu 10HP i padałem, oczywiście nie grałem tak : ''omg omg omg BoL jestem nieśmiertelny divy na respa i zrobie pente WOOO'' grałem rozważnie i bardziej defensywnie, i co? kolejny mecz 6/6/12 no serio?

Czy dla was BoL jest taki strasznie super pro umber elo? wdg mnie troszkę to przereklamowane, i myślę że ryzem w te wakacje do Golda nie wbiję (promote do silveru niestety ;/ jeszcze 2 mecze i welcome to silver :3 )

Wypowiadajcie się co sądzicie o Bocie, ;P

Hm. Trzymasz spacje i zabijasz. Wystarczy jeszcze umieć złapać focus, farma no i umiejętność dodgowania..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Up Farma - AutoCarry; Dodge - PerfectEvade ( VIP ) / AntiSkillShots v2 ( nieVIP ); Fcous - Ustawiasz pod shiftem ;_;

Mimo to imo tak bezmyślnie max. do Gold V wyjdziesz, potem trzeba trochę mózgu już mieć.

@Edit Tak btw. BOL jest przereklamowany, wszyscy tak się zajarali jak SeleX wbił na nim Diament I.

Opublikowano

sam grałem na glory ryzie i to combo nie przydatne :/ kilka gier i bedziesz jak bot. Jedyne co jest przydatne w tym bocie to farmienie

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Farmienie? dacie skrypt? to akurat się przyda, ale jednak glory ryze<fizz/kassadin.

Dzisiaj postaram się wybić ryzem na silver, (2 rankedy) i szczerze to myślałem że to będzie coś bardziej przydatnego niż combo w sekunde ;x

A jak ktoś tam pisał że ja myślę że bot mi wbije platynę, to chyba go suty pieką ;) Zawsze myślę nad tym co robię co focusuję i farmię więc sam sobie wywnioskuj.

Myślę że w BoLu najprzydatniejsze są skrypty na farmę, o wiele więcej zrobię wyfarmionym fizzem ( bez farmy wygrywam solo... ) niż ryzem z combo w sekundę ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Wcale nie carruje, bot nie jest inteligentny, bot jest zaprogramowany, ty chcesz zaatakować jednego, masz ustawiony priorytet, a brakuje ci 1 mm i bot zaatakuje tanka. Ten bot jest useless, to Ryze po prostu jest strasznie mocny, lepiej nim zagrasz jak nie będziesz używał bota, można stosować jakieś taktyki a tak to chujnia, tylko kille sie zbiera. A one nie sa najważniejsze.

Jedyne przydatne skrypty to takie jak np. Minion Marker, Anti Skillshot, Perfect Ward, czy Jungle Timer.

Opublikowano

Wcale nie carruje, bot nie jest inteligentny, bot jest zaprogramowany, ty chcesz zaatakować jednego, masz ustawiony priorytet, a brakuje ci 1 mm i bot zaatakuje tanka. Ten bot jest useless, to Ryze po prostu jest strasznie mocny, lepiej nim zagrasz jak nie będziesz używał bota, można stosować jakieś taktyki a tak to chujnia, tylko kille sie zbiera. A one nie sa najważniejsze.

Jedyne przydatne skrypty to takie jak np. Minion Marker, Anti Skillshot, Perfect Ward, czy Jungle Timer.

tylko ze po co ci te skrypty jak mozesz to przyswoic, byc niezaleznym od bota, i być poprostu lepszym graczem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eee tam, ja połowie gier wygrywam, połowe przegrywam, nie da się tym wykerować i tak.

albo masz dobry, średni team albo uselless i przegrasz nawet jak masz 10:0.

Opublikowano

Grałem dzis na Ryze i mial na 100% tego BoLa bo jak grałem na tym to widzialem co i jak, jak sie zachowuje moja postac no i on sie tak zachowywal.,., Wycarryowal im gre ;/

Opublikowano

Zajebista satysfakcja prawda panowie? Haha, wbijecie do platyny a potem bez bota nie będziecie potrafili last hitować i wywalić pełnego comba ryze'm . Cudownie :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Osobiście z pomocą BoL'a zagrałem kilka meczy Ryzem - Bezsens moim zdaniem. Niby jest to combo szybkie, ale nie takie perfekcyjne. Lepiej już używać skryptów takich jak podał użytkownik 5xUp ;D.

Opublikowano

eee tam, ja połowie gier wygrywam, połowe przegrywam, nie da się tym wykerować i tak.

albo masz dobry, średni team albo uselless i przegrasz nawet jak masz 10:0.

dNfNCb3.jpg

nawet trash team bez bola wycarrujesz, jak odpowiedni focus złapiesz. w tym wypadku insta kill kaktus i cait. :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Da się wycarrować z BoLem. Jednak nie każdy to potrafi. To nie jest np. tak ze koles z brąz5 wezmie bola i za 2dni jest w diamond1. Do używania BoLa też trzeba mieć głowe i jakiegoś tam skilla. Więc jeżeli masz jakiegoś już skilla to z BoLem będzie ci dużo łatwiej wycarrować gry.

@up

BoL potrafi focusować. Wszystko sie pod shiftem ustawia

Opublikowano

Powiem tak, grałem parę gier na BoLu Ryzem, i szczerze jakoś fajniej mi się gra bez niego.

Ze smartcastami RQWEQ można wywalić w sekundę, a przy tym ma się satysfakcję że umie się grać, a nie że jest się "cheaterem".

Obecnie BoLa używam głównie do Map Timerów, aczkolwiek czasem lubię się pobawić taką Katą ;)

Game Over

Opublikowano

dNfNCb3.jpg

nawet trash team bez bola wycarrujesz, jak odpowiedni focus złapiesz. w tym wypadku insta kill kaktus i cait. :^)

Ale misiaczku nie porównuj platyny, bo tam ludzie chociaż potrafią słuchać i nadać odpowiedni focus, u mnie na silver 4 wygląda to tak, że ja napiszę focus u mnie wszystko na tanka i tak to jeszcze biegają sami bez wardów i padają jak muchy. Poza tym Vanosh nie porównuj mnie do ciebie, bo ja jestem za pionek jestem w lola.

Opublikowano

Osobiście, stwierdzam że BoL jest dla mnie przereklamowany ;P

O wiele lepiej mi idzie Kassadinem itp niż Ryzem na BoLu ;P

Nie ważne co jak zrobię defuję pozycjonuję itp i tak żaden bot nie zagra lepiej niż sam ja ;P

A pzt jak tak myślę to to czy wywalę Combo w 0.5 s czy w 1 s aż takiej różnicy nie robi :>

Póki co fajny skrypt to ten na skillshoty, wczoraj przez 20min harrasu od ahri, trafiła mnie tylko 2 razy :D

A jak ktoś tam napisał że na platynie farmić nie umiesz, też popieram. Zbanują Ryza i co? kim by tu grać no kurde ;/ Farma? nie podświetla mi kurde no nie wiem jak sie lasthituje ;/ Szkoda bo jednak myślałem że z BoLu większy użytek będzie ;P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...