Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nunu op

Xoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie? Grałem wczoraj na topie i zniszczyłem Vlada 3/0, jungli nie próbowałem. Widziałem na LCS'ie i zjechał Nunu przednio. Wyczuwacie nerf?

PS Jak taki temat był to przepraszam, bo przeszukałem 5 stron i nie ma ^^

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ale to co zrobił na tym filmiku nie przechodzi ludzkie pojęcie xD On zownil, rozkurwił Shyvanne w jungli. Czuje, że w 3.9 będzie nerf.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nunu op w jungli robi z enemy junglerem co chce. Na 1 lvlu robi solo smiteless blue i idzie dalej. Duze dmg z e a ult przechodzi ludzkie pojecia

Opublikowano

Nunu op w jungli robi z enemy junglerem co chce. Na 1 lvlu robi solo smiteless blue i idzie dalej. Duze dmg z e a ult przechodzi ludzkie pojecia

Co ty :D Idziemy sami na invade flash na ściane, Q + SMITE i uciekamy na W, a 4 graczy gonią i dogonić nie mogą xD oczywiście quinty movment speed. Zrobiłem tak samo jak na filmiku, oczywiście normal na razie i 4/2/12 ;d Zrobiłem z Aatroxem (jungler enemy) co chciałem. Miał 5 lv a ja miałem 11. Totalny countered jungle. Nie mógł nic zrobić, itemy nastawione na utility / cdr. OP OP OP gowno, carruje sobie elo dopoki nerfa nie dostal jeszcze !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Bardzo mocny jest. OP counterjungla, na rankach w ostatnim czasie coraz częsciej go banuje, bo już nie wytrzymuje jak se gram kucykiem a tu mi ten cały Nunu wbija ksuje buffy i ucieka. Do znerfienia.

Opublikowano

Nunu z Q jest po prostu OP : ) W ganku takie slowy robi z niego 100% killa

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Na poziomie platyn/diamondów nie można nim grać, w każdej grze jest banowany.

Jungla jest bardzo szybka, countruje enemy junglera z palcem w dupie.

Do tego dochodzi speed z W, Q pomagające ubijać wszystko oraz E z perma slowem.

No i nie zapominajmy o AoE ulti z tak chujowym dmg, że rozwala wszystko dookoła siebie...

Po prostu OP.

Opublikowano

Filmik widziałem jakiś tydzień temu :D Naprawdę mocno, nigdy bym nie pomyślał, że nunu jest taki broken, w sumie zawsze był ale jakoś bez rewelacji. Dostanie jakiegoś hammernerfa na 101% w 3.9 ;)

Opublikowano

Przez ostatnie tygodnie Nunu jst najczesciej wybieranym i banowanym champem. Ma duzego slowa i duze przeliczniki. Wydaje mi sie ze nie bedzie mial nerfa poniewaz on zawsze byl taki tylko ze ludzie nauczyli sie nim grac i teraz jest go pelno

Opublikowano

No i wlasnie o to chodzi ludzie zaczeli nim grac i staje sie co raz bardziej popularny czyli zgodnie z polityka riotu dostanie nerfa

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ludzie w s3 nie ma miejsca dla nunu na suppie. Gra się nim tylko i wyłącznie jungle lub lane mid/top. Taka prawda, as i tak daje z jungli a do tego ma nieziemski dmg i tanky, na suppie jest niczym w porównaniu do takiego tresha, leony którzy mają pełno stunów.

League of Legends

Opublikowano

@UP

top jak najbardziej ale mid nie :D W teamie potrzebny jest caster który zmienie kogos na combo a nunu nie da rady tego zrobić :)

Na suppie jest ok ale dobrze napisałeś, teraz już ssie :D

Opublikowano

Ostatnio grałem przeciwko Nunu z runami pod movespeed to nie wiedzialem co sie dizeje haha, nigdy nie dalem rady uciec i wgl nie mialem zycia na midzie..

Nawet z wardami

Opublikowano

Next gra, zowniłem junglera przeciwnego nie miał żadnych campów, 20 surr u nich, nasz team 11-13 levle, ich podobnie a jungler 7 xD. Nunu broken, pewnie znerfia go do poziomu gówna więc radzę wam grać, bo on kontruję 9/10 postaci w jungli, na topie podobno, KONTRUJE WG. MNIE KAŻDĄ POSTAĆ bo ma poke, ogromny sustain no i dużo utility co jest przydatne dla teamu. Sam wygrywa gry 3v5, a po złożeniu rabadona tona dmg z ulti.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nunu jest obecnie najbardziej broken champem. Dlaczego? Smite dmg lvl 1 - 490, NunuQ 600 ;)

Opublikowano

a 2 miesiące temu prawie każdy pisał że nunu jungla to gówno.

mam zamiar nim pojunglować jakueś ciekawe runy?

<>

Opublikowano

a 2 miesiące temu prawie każdy pisał że nunu jungla to gówno.

mam zamiar nim pojunglować jakueś ciekawe runy?

magic pene, armor, ap, ms.

przeważnie mam first picka i nunu to mnie perm ban. wiem, że wiara nie potrafi skontrować nunu na jungli a potem piszą 'nice cover stfu'. tak, jest mocny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A moze podacie jakis dobry i sprawdzony build dla nunu do jungli? Oprocz itemow prosilbym rowniez o spelle i masterki

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

co sie stalo ze akurat po patchu 3.8 zaczeto nim grac przeciez zadnych zmian u niego nie wprowadzili zadnego buffa ani nerfa czy tez zmiany mechaniki lub skilli

Opublikowano

co sie stalo ze akurat po patchu 3.8 zaczeto nim grac przeciez zadnych zmian u niego nie wprowadzili zadnego buffa ani nerfa czy tez zmiany mechaniki lub skilli

Nowa jungla, teraz counter jungla jest bardzo opłacalna, a Nunu robi to genialnie no i odkryto go xD

A moze podacie jakis dobry i sprawdzony build dla nunu do jungli? Oprocz itemow prosilbym rowniez o spelle i masterki

Core to ten item z maczety co daje 500hp no i na CDR/TANK.

http://www.lolking.net/guides/143609

Korzystałem z tego poradnika ^^.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...