Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Włączanie gry

bladder4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy właczam lanchera jest wszystko ok gra sie zaktualizuje ale jak włączam rozpocznij gre wyskakuje mi bład direcx cos tam i wszystko sie wyłacza juz próbowałem jak radza na forum sciagnąć te pliki i otworzyc w winniary i z tego otwierac ale niemoge! tych plików sciagnac bo bład wychodzie i nie wiem co mam zrobic pomóżcie bo widze ze fajna gierka;)

Opublikowano

Jak chcesz otwierać jakieś pliki przez winiary to polecam wyjść na dwór i zaczerpnąć trochę świeżego powietrza :P

Jeśli wyskakuje ci błąd directX to w takim razie musisz pobrać program o takiej samej nazwie. Wystarczy wpisać w google hasło directx, następnie wejść w jeden z pierwszych linków i pobrać. Nic trudnego ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

chodziło mi o to ze w TuTcie gdzie jest opisany uniwersalny problem z właczaniem się gry jest napisane że sciąga sie paczke plików którą otwiera sie programem winary czy jakos tak i klika sie 2 razy na plik game.exe i gra działa.. to nie jest takie proste bo juz wszystkie sterowniki uaktualniłem do najnowszej wersji i nic nie działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...