Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack na kase i Hack na Level

ObojetnyDjPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od ponad pół roku gram na serwerze VirtualMt2, wbiłem tylko 95 lvl bo zawsze brakowało kasy na ulepszenie i dropiłem z piesków, no ale................... nie o tym mowa.

-Potrzebuję hack na kase np. Yang Hack i żeby on działał na privy. Nie musi być to koniecznie Yang Hack, ale by hack dawał kase

-Następnym hackiem ,który potrzebuję jest jakiś hack na level. Kiedyś oglądałem filmik w którym gość który nagrywa, od razu miał 250 lvl kliknięciem na hack. Ja potrzebuję ten hack, ale nie chce koniecznie level 250. Potrzebuję taki hack, żebym mógł sobie ten level ustawić, np. 140 lvl, 150 lvl ,155lvl, 160 lvl, itd itd.

Jakby ktoś znał takie hacki proszę o najszybszą odpowiedź :D

DZIĘĘĘKI :D

Opublikowano

Witam, od ponad pół roku gram na serwerze VirtualMt2, wbiłem tylko 95 lvl bo zawsze brakowało kasy na ulepszenie i dropiłem z piesków, no ale................... nie o tym mowa.

-Potrzebuję hack na kase np. Yang Hack i żeby on działał na privy. Nie musi być to koniecznie Yang Hack, ale by hack dawał kase

-Następnym hackiem ,który potrzebuję jest jakiś hack na level. Kiedyś oglądałem filmik w którym gość który nagrywa, od razu miał 250 lvl kliknięciem na hack. Ja potrzebuję ten hack, ale nie chce koniecznie level 250. Potrzebuję taki hack, żebym mógł sobie ten level ustawić, np. 140 lvl, 150 lvl ,155lvl, 160 lvl, itd itd.

Jakby ktoś znał takie hacki proszę o najszybszą odpowiedź :D

DZIĘĘĘKI :D

Wydaje mi się że jesteś nowy w świecie metin2. Hack na Yang nie istnieje a przerobić w paincie z 10kk na 10kkkk nie jest trudno. Co do lvl'u to jak ktoś stworzył własny serwer to mógł nawet zacząć z 1000lvl :).

Sorry ale w metinie takich hacków nie znajdziesz.

bez gif

Opublikowano

annoyed-facepalm-picard-l.png

Dziecko, czy do ciebie jeszcze nie dotarło, że takie hacki nie istnieją, nie istniały i nie będą istniały. A ludzie wstawiający takie filmiki i rzekomo te "hacki" chcą tylko okradać konta.

Ja nie wierzyłem, że istnieją jeszcze ludzie wierzący w to,załamałeś mnie...

27yww1c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...