Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORADNIK]Jak złożyć komputer krok po kroku

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo błędów.

Do tego brak zdjęć, ktoś kto składa pierwszy raz nie będzie wiedział gdzie włożyć procesor, bo napisałeś żeby go tylko włożyć - ale gdzie? Sobie w du*ę? xD

Tak samo głupota z tym dotykaniem obudowy, obudowa nie jest uziemiona, dotyka się kaloryfera.

Ale trochę pracy włożyłeś, więc doceniam - jak by były zdjęcia to super. Ale na YT jest sporo fajnych poradników, ostatnio imo BlackWhite robił poradnik jak złożyć komputer, mógłbyś dać link do niego :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

To może ja zrobie ze zdjęciami? Bo już najważniejsze rzeczy mam (zdjęcia , opis) tylko wgrać jako tut ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Usuwam, dodajcie swoje, wszystko co zrobię to złe, sam składałem kompa 3 dni temu, ale oczywiście nawet aparatu nie mam. Nara.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Bozydar warn za spam x2 + blok postów na 24h, takie uwagi zachowaj dla siebie. Nie będzie tu takiego zachowania.

Ahmed - jak masz jeszcze poradnik to pisz PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...