Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Sposob na zbanowanie sobie konta

DiExNoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktos jakies sposoby na szybki ban na 30 dni , albo kilka miechow ?

CHCE SKONCZYC z ta pojebaaną grą.

BO kurwa zjebane rankedy mnie wkurwiają juz, 4/1 na midzie , gdy bot feeduje , miss ze skinem 1/5...

z silvera nie da sie wyjsc , to jest to samo co brozne 5(chyba, nigdy nie bylem) , i gorzej..

WojakPL - Banned

Opublikowano

Taaa, pozdrawiam. Przed chwilą skończyłem mecz fizz'em 44/3 .

Team'y są tak popierdolone , że można się zdenerwować na maxa...

Jak chcesz bana wyłapać wyzywaj wszystkich i trolluj ;)

Opublikowano

W takim razie powodzenie , miło będzie cię widzieć w przeciwnym teamie :D

Top: polecam ci też napisać z wardów gdzieś na mapie :"******** riot " itp xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jak to za przeproszeniem KURWA nie da się wyjść? Jeżeli zasługujesz na wyższe elo, to powinieneś wyjść z tego silvera... Graj duo z jakimś kolegą, który nawet ogarnia (tylko żeby miał mniejsze elo). Wtedy pewnie będziesz 1st pickiem, a on lastpickiem, co daje ci szanse na zabranie swojej linii. I tutaj robisz tak: 1. Banuj kontry na to co chcesz picknąć. 2. Co do pickowania, próbuj brać to, czym NAJBARDZIEJ umiesz grać lub postaciami typu Kha'zix, Riven, Twisted Fate, Vayne + Leona, Taric na bocie z kolegą. 3. Nie zabraniam banowania Malphite czy coś, ja po prostu stwierdzam, że w tym tzw. 'elo hell' wszyscy uważają, że trzeba banować Malphite, Amumu, Shen'a, ale 80% ludności po prostu nie ogarnia tych oto postaci. 4. Wygrywasz linię, wcześniej prosisz jungler'a o gank na 3,4 lub 5 level'u i carrujesz grę. 5. Tymi postaciami, co podałem wcześniej, trudno nie wycarrować (To już trzeba mieć naprawdę retarded team...). I to by było na tyle, dzięki za uwagę.

+ RÓB TAK DO GOLDA!

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

@up: On myśli że zasługuje na to elo i to jest największy błąd jaki może zrobić. By zasługiwał na elo to by się wybił bardzo szybko i bez problemu.

@top: Nie pierdol mi bzdur że się nie da, to że ty nie potrafisz carrować gier nie znaczy że się nie da. To że wygrałeś lane 4;1 nie znaczy że masz na nim siedzieć i sobie farmić, ty musisz zejść na bota/topa i roamować ile wlezie poświęcając farmę. Niestety, na silverze midem się nie farmi a roamuje ile wlezie by carrnąć team, cała filozofia.

League of Legends

Opublikowano

... znowu takie tematy? naprawde? przeczytaj se regulamin i zobacz czego nie mozesz robic, a rob to - dostaniesz bana... powiedz mi dlaczego chcesz dostać bana? jeszcze masz trollować na rankedach... nie możesz po prostu przestać grac, usunąć sobie konto!? za bardzo zjebany na to jesteś czy co? bo po prostu nie wierze w ludzi ktorzy nie chca grać, a grają na siłe aby komuś innemu uprzykrzyć gre no ja pie****
BTW. kto jest za tym aby moderatorzy dawali ostrzeżenia za wyżalanie się na forum jaki ten brąz to jeden wielki noob team, powiem wam tyle - jesteście lepsi niż inni w brązie, to prędzej czy później możesz być pewny, że wyjdziesz, bo jesteś lepszy - 5brązów w enemy vs 4 brązy w twoim teamie + ty który według ciebie jesteś lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...