Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Telefon z android'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam telefonu najlepiej aby był z androidem, będę go używał przede wszystkim do przeglądania internetu, słuchania muzyki itp.

Tak więc mam do was pytanie czy macie jakiś godny polecania telefon?. Jeżeli chodzi o cenę to chciałbym aby była jak najniższa tzn. około 200 zł

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Sony Xperia J, ale nie wiem jak cenowo stoi bez abonamentu.

Ważne to dobry procesor + dobra przeglądarka (Opera mini jest najlepsza, bo nie zacina i obsługuje najlepiej jquery)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może HTC Wildfire? Ceny wahają się od 240zł.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

W tej cenie Lww dostaniesz.

Jeśli dobrze trafisz, to na licytacji możesz Neo V znaleźć. Podzespoły te same, jednak większy wyświetlacz

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

LG Swift L3! Jest co prawda niewielki (3,2"), ale naprawdę dobrze sprawuje się przy codziennych czynnościach, jak i przeglądaniu internetu. ;-) Miałam i polecam.

Opublikowano

Każdy z w.w tel ma słabsze podzespoły od LWW.

Słuchasz muzyki - LWW posiada 2 głośniki stereo, do tego sygnowany jest logiem Walkman. Do muzyki będzie bardzo dobry.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dzięki za propozycje coś na pewno wybiorę, ogólnie to chodzi mi tez o to aby mial duzy ekran bo wtedy lepiej przeglądać net.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

LG Swift L3! Jest co prawda niewielki (3,2"), ale naprawdę dobrze sprawuje się przy codziennych czynnościach, jak i przeglądaniu internetu. ;-) Miałam i polecam.

Ja obecnie mam tego smartfona i sprawuję się dobrze :)

@Topic

Ja CI osobiście polecam HTC HD2 (używany) , ale powiedzmy sobie szczerze do 500 zł dobrego smarta nieużywanego nie kupisz.

805491408806070489277.png

Opublikowano

LWW najlepszy z tych wszystkich - siedzą tam najmocniejsze bebechy oraz GB jest dobrze zoptymalizowany (bez żadnych przycinek).

Jedynie ekran niewielki, ale w tej cenie nie można więcej oczekiwać. Wyżej masz tylko Neo V (to samo co LWW tyle, że z większym ekranem +250zł za sztuki w średnim stanie).

Opublikowano

LWW najlepszy z tych wszystkich - siedzą tam najmocniejsze bebechy oraz GB jest dobrze zoptymalizowany (bez żadnych przycinek).

Jedynie ekran niewielki, ale w tej cenie nie można więcej oczekiwać. Wyżej masz tylko Neo V (to samo co LWW tyle, że z większym ekranem +250zł za sztuki w średnim stanie).

I właśnie dołożę i kupie Sony Ericsson Xperia neo V.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...