Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Prosty i bardzo szybki zarobek na BloodWar.pl

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawię wam najbardziej prosty i szybki zarobek na BloodWar.pl ( aczkolwiek serwera nie polecam).

Potrzebne nam jest:

- kilka kont ( zależy ile nasz komputer utrzyma)

- gildia na głównej postaci, jeżeli się jej nie ma, to zbieramy na innej postaci 200k i zakładamy gildię

- kamer mod z wgranym BloodWar'em i wh

Co robimy???

1. Każdą postać która będziemy cheatowali dodajemy do gildii

2. Pokolei na każdej postaci wbijamy 5lvl, zakładamy ekwipunek a resztę usuwamy/dajemy do dozorcy

3. Pobieramy:

http://www.speedyshare.com/GJyCH/mod.rar

i item_blood wrzucamy do folderu "mod" w kamermodzie a serverinfo do głownego folderu

4. Wchodzimy pokolei na postacie na których ustawiamy tak opcje: 30424926552989510124.png

5. Idziemy na spot gdzie jest dużo psów

6. Postać(cie) na wh juz bije(ą), zbiera(ją) szkatułki, oddaje(ą) expa na gildie, poci(ą).

W 1h bez rękawic na jednej postaci znajduje się mniej więcej ( średnio) ~~ 60 szkatułek

Ja, bijac 17 kontami w nocy ( ok. 10h) miałem z tych postaci dokładnie ~~ 8293 szkatułki - czyli w jedną noc można się dorobić bardzoo dużo.

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Przydatny poradnik :). Aktualnie idę sprawdzić czy wszystko śmiga i potem zdam relację :) .

Łap +

EDIT :/ Ma ktoś pożyczyć 200k na gildie albo dodać do gildii? Byłbym bardzo wdzięczny. Pisać PW oferuję dzienny limit like.

bez gif

Opublikowano

Jezeli komus sie przydaje, prosilbym o pozostawienia + :)

A bana łatwo wyłapać? Banują po ip?

ja dostalem bana na ip, jednak sie nie dziwie bo wtedy lecialem na 37/38 kont i cala mapa byla zawalona na kazdym ch moimi postaciami xddd

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

Jezeli komus sie przydaje, prosilbym o pozostawienia + :)

ja dostalem bana na ip, jednak sie nie dziwie bo wtedy lecialem na 37/38 kont i cala mapa byla zawalona na kazdym ch moimi postaciami xddd

Mi na 32GB Ram i procesorku 4rdzeniowym podkręconym do 4,8GHz laguje przy ~30kontach.

Strach pomyśleć jaki masz komputer.Chyba, że jedziesz na lagach :P Na lagach to ja i z 50 włącze(zalogowane).

@Topic:

Proponuje dodać pelerynki co 3/4 sekundy - może logać innym, co mają słabszy internet.

Opublikowano

to dobrze ze mam zmienne ip ;p

cieszy mnie to :)

Mi na 32GB Ram i procesorku 4rdzeniowym podkręconym do 4,8GHz laguje przy ~30kontach.

Strach pomyśleć jaki masz komputer.Chyba, że jedziesz na lagach :P Na lagach to ja i z 50 włącze(zalogowane).

@Topic:

Proponuje dodać pelerynki co 3/4 sekundy - może logać innym, co mają słabszy internet.

gdybys zobaczyl jakie lagi ;o nawet nie moge wlaczyc google :D

co do internetu to 25mb/s + powinno starczyc

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

A jak gram na innym privie ? Tez bdz dzialac ? Moze mi ktos wytlumaczyc ? Zrb to co w instr. i nic

przeczytaj nazwe temat i sie zastanow...

jezeli daje paczke na bloodwar, to jak ci moze dziala na innym serwerze? moze na pw napisz jakim privie? :O

OreThemCat

69997536661263266949.png

Opublikowano

@Up Jak to jest TuT TYLKO DO BLOOD WAR'a to pomyśl -.-

@Top Spróbuję, ale na moich 4 GB ramu niewiele kont odpale :(

Opublikowano

Lepiej sellać te szkaty czy otwierać? I jak sellać to po ile 1 szt? :D

chyba nie da sie sellac ;]

Ściągnę serwer i spóbuję :)

nie ma to jak nabijac posty...

reff

OreThemCat

69997536661263266949.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...