Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob allegro

Johny950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do tych co mają m2boba kupionego przez allegro.
Chodzi o to , że ...
Gdy odpalam stronke m2boba i mam tam propozycję kupna: (3 możliwości) -Paypal 10euro 20 euro 25 euro. (paysafecard w tym momencie mało ważny)..

Ale do czego zmierzam - 10 euro czyli pisze mi że mam na 40 dni =40 zł ..
A na allegro jest możliwość kupna 20 dni 26 zł .

Czy jeśli kupię to z allegro , i wpiszę ten kod do m2boba to przyjmie mi , mimo że m2bob nie oferuje kodu na 20 dni ?? ?

Bo nie wiem czy to na allegro to nie fejki , i czy można zaufać :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Pytanie do tych co mają m2boba kupionego przez allegro.

Chodzi o to , że ...

Gdy odpalam stronke m2boba i mam tam propozycję kupna: (3 możliwości) -Paypal 10euro 20 euro 25 euro. (paysafecard w tym momencie mało ważny)..

Ale do czego zmierzam - 10 euro czyli pisze mi że mam na 40 dni =40 zł ..

A na allegro jest możliwość kupna 20 dni 26 zł .

Czy jeśli kupię to z allegro , i wpiszę ten kod do m2boba to przyjmie mi , mimo że m2bob nie oferuje kodu na 20 dni ?? ?

Bo nie wiem czy to na allegro to nie fejki , i czy można zaufać :)

Mi się wydaje że jest to 1oo% fejk. Tak samo jak z premium do Minecraft'a. Na oryginalnej stronie za ok. 90zł a na allegro możesz dostać za 20 złoty, pograsz jeden dzień a passy ci się nagle zmieniam. Dlatego nie polecam ci kupna takiego czegoś przez allegro. Lepiej dozbierać troszkę hajsu i kupić pewniej.

bez gif

Opublikowano

Support w dni robocze odpisuje w kilka godzin, warto się przekonać.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

No wiesz . ale ludzie kupują to i ma 100% komentarzy .

Ile osób kupiło? :)

Bo jak mała ilość to nie radzę zamawiać.

Jak większa wtedy dopiero próbuj.

Niby 100% komentarzy to wydaje się uczciwy. Najlepiej napisz do nich maila czy cos.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Na allegro jak się nie myle, dają Ci jakiś kod, ale to jest fałszywe! Oni dają kod zużyty przez nich, a nie "świeży". Kiedyś to działało na takiej zasadzie wiec Ci piszę.

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Mi się wydaje że jest to 1oo% fejk. Tak samo jak z premium do Minecraft'a. Na oryginalnej stronie za ok. 90zł a na allegro możesz dostać za 20 złoty, pograsz jeden dzień a passy ci się nagle zmieniam. Dlatego nie polecam ci kupna takiego czegoś przez allegro. Lepiej dozbierać troszkę hajsu i kupić pewniej.

To nie 'majnkrawd'.

@upy:

Byli nawet userzy na tym forum co kupywali i problemu nie było.

Ogółem te keye do m2boba cieszyły się zainteresowaniem na allegro i nie było przekrętów.

Jak nie wiecie to nie piszcie nic.

Kupno na na allegro jest jak najbardziej bezpieczne, a ze strony producenta wskazane.

Ludzie na allegro dają kod np.Tydzien, ale opłaca się patrząc na kupno pełnego.

Opublikowano

Wszystkie boty tego typu to fejki tak jak kupywanie waluty Metin2 ,,yang'' też jest jednym wielkim kłamstwem nawet jak przez alegro ;)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dzięki Zarax .
@cam4ashi Nie masz racji co do yang na allegro . Kupowałem to nie są fejki . Nie wiesz, nie jesteś pewny = nie pisz .
@AśNaebaem Aukcja jest nowa bo ma dopiero kilka godzin jeszcze nikt nie kupił , ale gościu 170 kom (wszystkie pozytywy) , wydaje mi się że można zufać.

Ale tutaj nie chodzi o to .. Chodzi mi o to czy jest możliwy kod na 20 dni . :)

No ale uzuskałem odp. od zaraxa .

Nawiązując do wczorajszego tematu. Chciałem poinformować , że zakupiłem klucz przez allegro na 20 dni i wszystko jest ok :) od rana ładnie wszystko działa , jest ok .Więc polecam tego typu aukcje , gdy ktoś nie posiada wystarczająco kasy na całość .

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...