Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elo

MowMiDj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo No wiec kolega zrobil serwer tzn ja mu zrobilem przez tak zwany program "team viewer" robilem to juz z 100 razy u mnie i za kazdym razem dzialalo ale u niego nie dziala byl wlaczony portmap all port serwer ustawione all ok przez mc wchodze z jego ip i wyskakuje BLAD PODCZAS LACZENIA Z SERWEREM ;// pomocy jak ktos juz z czyms takim mial doczynienia bedzie 5 albo + PLS HELP ;(

Opublikowano

taa jest hamachi network interface ustawione w networking zawsze on wlacza hamachi jak chcemy grac

all jest ustawione dobrze bo mialem swojego serwa a innych robilem kilka i zawsze dzialalo niewiem co teraz jest

Opublikowano

taa jest hamachi network interface ustawione w networking zawsze on wlacza hamachi jak chcemy grac

all jest ustawione dobrze bo mialem swojego serwa a innych robilem kilka i zawsze dzialalo niewiem co teraz jest

twoj kolega musi meic w mc ip.zkoncowka .100 a ty normalne ,macie tak?

banerz.gif

GG: 3699230

Opublikowano

Hmm a jesli kolega by mial zle ustawione tam a ja dobrze mogl by byc jakis problem u mnie ??? ja mam wszystko ok

Mamy tak ja mam normalne a on 100 Dlatego to taki glupi problem

Opublikowano

Powinines sprawdzic:

1)port mapy -jego ip z koncowka.100 i czy sa zielone kolka

2)virtual pc - sysinstall skonfiguruj ,po konfiruracji wyjc z sysinstall i wpisz :

- /etc/rc.d/netif restart

- ifconfig

po tym ./start

3)czy Kolega ma wloczony client ten co wy macie

4)Poprawne mc.rar ,ty oryginalne ip ,on z konczowka .100

banerz.gif

GG: 3699230

Opublikowano

Hmm kolega niemial w portmapie na koncu ip 100 wiec moze to dlatego zaraz zedytuje jak zadziala albo i nie

@@@Nic sie nie zmienilo ;///

Opublikowano

Nic z tego dobra tam wpadlismy na pomysl ze ja zrobie serwa on ma o 1gb ramu wiecej ode mnie chcielismy cos lepszego alew takim wypadku ja zrobie dzieki za pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...