Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór broni STRZELEC

AquaZzPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie dotyczące broni dla strzelca.Zastanawiam się jaką broń wybrać i być z niej w 100% zadowolony.
Broń powinna nie strzelać za wolno,ale też dobrze by było żeby była na daleki dystans.Wiem,że wszystko jest tam napisane,ale wole się upewnić jak to wygląda w praktyce.

Mam na oku kilka broni :
Bojowe ramie mosiężnego zginacza.
Projektor Omega
M249
Zwędzony PKM
Aktryczny M249 z lunetą.

Najlepiej napiszcie mi którą z tych broni wybrać,lub jaką spoza tych wziąść.

Z góry dzięki za odpowiedź ^^

Opublikowano

Grasz w royalach więc polecam Super Szwajcara (to samo co Elita m249 1 klasy, tańsze) i do tego np Super Gnatogryz Berniego (to samo co m249, tańsze) i zwykłą bazookę i już dobry set. Ewentualnie jak nie chcesz zbytnio wydawać funds to kup wersje zwykłe (różnią się wyglądem, dźwiękiem i mają mniejszą szanse na zadanie trafienia krytycznego). Może laser jest dobry ale na wielu serwerach jest zabroniony więc nie radzę ci z nim grać. Arktyczny m249 to to samo co podstawowy KM tylko ma lunetę, jest większa szansa na trafienie krytyczne, wyglądem i dźwiękiem dlatego go nie bierz. Bojowe ramię możesz brać bo ma 2 tryby strzału(szybki i wolny). Podsumowując: bierz Super Szwajcara i Super Gnatogryz Berniego lub Bojowe ramię i strzelbę na daleki dystans.

@Edit: Dziś w ofercie dnia jest bardzo dobry zestaw dla royals i nationals: 2 KM za 1299f. Normalnie zapłaciłbyś za te 2 bronie około 8k funds więc bierz ją i dokup bazookę.

Opublikowano

Ale mówią,że lasery są dla noobów.Zaczekam na innych odpowiedzi :)

To admini serwera są noobkami, że zabraniaja grać laserem. Praktycznie wbijasz na serwer no laser, a tam w royal jeden gościu z laserem. Tak samo z DF. Najlepiej kup jeszcze dzisiejsza ofertę z 2 mg i dokup zwykłą bazooke. Zostanie ci jeszcze 1000f, jeśli masz funds za 7zl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...