Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BO2 cd key SM.S

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie lepiej w pudełku kupić (96zł)?

http://www.3kropki.pl/p/5/4/1/call_of_duty_black_ops_2.php

Możesz też u siebie poszukać, a co do paysafecard to kupujesz w sklepie(na stronie paysafecard sprawdzasz w jakim sklepie znajdziesz u siebie) wchodzisz np. na steam, wybierasz black opsa 2, kupujesz i podajesz kod i tyle(możesz też zrobić konto na paysafecard, jeśli zrobisz to po prostu będziesz musiał się zalogować i zaakceptować transakcję).

Opublikowano

Wszystko masz na stronie paysafecard. Wpisz w google.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Właśnie ta stronka jest trochę zjebana.
Chciałem sobie dziś kupić camo do bo2.
Wyszukało mi u mnie w mieście z 6-7 punktów.
Poszłem do każdego z nich i nie można było kupić.
Ba pytam się sprzedawcy czy ma paysafecard a on do mnie "z jakiej to sieci" xD

@topic.
Idź do kiosku ruchu i tam kup ja jutro pójdę bo dzisiaj zamknięte.
W kiosku powinno być na 100 %

Opublikowano

Dzięki poszukam o jak mam powiedzieć paysafecard to za ileś kasy czy coś np za 50 zł czy 100 zł są ?? nie ogarniam tego xD

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Acha.

A nw gdzie mozna kupić mw3 albo bo2 (cd key) nw allegro i tak nie więcej niz 80 zł :D

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Są strony na których możesz kupić różne gry (może i BO2) przez sms. Lecz działa to tak, że wysyłasz np. sms za 30zł i dostajesz 30 punktów a taki BO2 kosztuje 450 punktów. Nie opłaca się. Kiedyś tak coś chciałem kupić ale sobie odpuściłem patrząc ile bym stracił.

Opublikowano

Ale jest problem , bo jeżeli wysyłasz sms na grę do organizacji X to ona dostaję w przybliżeniu połowe tego co wysłałeś , czyli żeby kupić key do cod bo musisz wydać min. 180zł :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...