Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[mini-tut] Jak Być Kox'Em Na Serwach

MrMay4141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PL]

Witam chciałbym wam napisać i poradzić z dylematem jaki ogarnął graczy którzy kupili funds i nie wiedzą co kupić za broń i ubranie.

BROŃ: na duży wydatek

AEK + rapidaim reddot + amunicja WWZ + lufa prezyzyjna + kolba nemesis ===== Jest to dla graczy którzy naprawde chcą Koxić i wydadzą każdą sumę żeby być zajebistym.

BROŃ: na mniejszy wydatek

FAMAS + rapidaim reddot lub celownik holograficzny + amunicja VIPER + kolba nemesis

UBRANIE:

Najlepiej kupić jakieś zestawy np 3 i pomieszać jak sie podoba.

Opublikowano

Tyle,że taki gościu z famasem ledwo się wystraszy i tak cie zabije.Także nawet jakiś umiejętności nie trzeba.

Opublikowano

Nie do końca rozumiem, co ten temat ma na celu...

Jeśli chciałeś komuś udzielić dobrych rad, to najwyraźniej się nie udało. Na forum były setki tematów z dużo lepiej dobranymi dodatkami (i nie tylko)...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No nie wiecie?

Przecież to jest sto pro elo poradnik dla koxów i to w dodatku w [PL]!

Czytajcie i uczcie się tego wszyscy, albowiem dzięki temu będziecie wymiatać!

Profeszjonal poradnik kupcie sobie to co lubicie joł joł i do tego karabin bez lufy.

Uj z tym, że było już miliord pińcset sto dziwińćset takich tematów, ten będzie nowy, lepszy i to w dodatku po POLSKU!!!

Niech MOCz Będzie z wami, elo!

436951440626370320491.png

Opublikowano

Takich tematów było rzeczywiście sporo ale do autora tematu: KUP SOBIE SKILLA

Niektórzy nawet mając karabiny z wysokich lvl'ów nie umieją dobrze grać, jak masz skilla to nawet g3a4 czy tam nawet mg3 możesz wymiatać ;)

Polecam

Opublikowano

Bo famas z dodatkami to wielki wydatek? 35 zł. Jakby byl bez tego pakietu,to by gracze ssali biede. 57 zł razem wtedy. Już lepiej l85 z kreftdjurem,m145 i nemesis. Ok. 80 zl gwarantowane.

Ale po co, przecież to pro tut, w dodatki only for pl! Może i z aekiem coś zrobisz,ale famas jest najszybszy i nie pokonasz go z aekiem czy l85. A takim shitem z tego tutu dla mega koksow to ja mogę polować na snajperow na Dalianie. Z tym że zanim dobiegniesz do nich, to prędzej zabije cie heli.

Kolejny wątek- ja mogę napisac, że broń dla medyka, nie liczy się kasa: qbb+precka+m145+nemesis+vipery. I co tym zrobisz? Snajpera dedniesz? Może,ale ludzie czekają na promocję. Pamiętacie famas pack? Każdy narzekał, że na serwerach więcej famasów niż wcześniej. A teraz taka prawda, że prędzej cię wyzwą za to, że masz famasa, niż l85 na 11lvl. Czyli polecam zmodernizowac twój tut. Pozdrawiam :D.

Opublikowano

Poradnik pro, jak Ci kolesie co se kupią famasa czy l85 na 5 lvl i maja KD 3/15. Broń tylko ułatwia grę ale jak grać nie potrafisz, to nie graj. Coraz częściej jak się gra to się trafia do noob'skich teamów (mam tak przynajmniej 7/10 rund), gdzie wyzywają innych, a oni tylko campią na spawnie i jeszcze przeszkadzają jak chcesz kogoś zastrzelić.

Taka moja mała rada dla graczy: jeśli Twoje KD jest mniejsze niż 1 to nie graj w tą grę, zapomnij o niej i graj se w innego bf na singlu gdzie ledwo na łatwym poziomie potrafisz go przejść. Bo tu nigdy nie będziesz pro, czy nawet dobrym graczem. Broń tego nie zmieni.

0md2yZl.jpg

Opublikowano
Takich tematów było rzeczywiście sporo ale do autora tematu: KUP SOBIE SKILLA

Niektórzy nawet mając karabiny z wysokich lvl'ów nie umieją dobrze grać, jak masz skilla to nawet g3a4 czy tam nawet mg3 możesz wymiatać ;)

Polecam

Co to jest? Filmem sprzed nie calych dwoch lat chcesz udowodnic ze nawet MG3 bez dodatkow ze skillem da sie zabijac? Ha ha, nie badz smieszny. "October 2011", wtedy nawet dodatkow nie bylo, co za tym idzie kazdy mial rowne szanse.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Co to jest? Filmem sprzed nie calych dwoch lat chcesz udowodnic ze nawet MG3 bez dodatkow ze skillem da sie zabijac? Ha ha, nie badz smieszny. "October 2011", wtedy nawet dodatkow nie bylo, co za tym idzie kazdy mial rowne szanse.

Dokładnie tutaj masz racje nawet ta grafa jakoś mi się wydaje,ale jest lepsza niż co jest teraz na daną chwilę.

Poza tym gdyby koleś miał grać dalej z tą bronia vs famasy i inne życzę powodzenia,ale już koksem takim nie będzie.

Opublikowano

Powiem tak broń nie robi z ciebie dobrego gracza tylko twoje umiejętności ;) ale niestety to już nie ten sam bf co np w 2011 :/

Opublikowano

No, niestety. Najlepsze wspomnienia z bf p4f wracaja gdy boostery byly op i nie bylo dodatkow, wtedy wg mnie gra dawala niezly ubaw :) chociaz najprzyjemniej gralo sie na poczatku, teraz ta gra jest tak spierdolona ze szkoda gadac...

@up. Masz racje, lecz bron tez ma duzy wplyw na wynik.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Jesus Maria przecież tylko szturmowiec może być pro. I tylko i wyłącznie jeżeli posiada famasa z dodatkami. Żadna inna klasa ani bronie nie. Spoko poradnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...