Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD4 Vs BF3

diablo660

COD4 Vs BF3  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która z tych dwóch FPS bardziej wam si? podoba

• Call of Duty 4: Modern Warfare
      13
    • Battlefield 3
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CoD 4 ma według mnie ma najlepszą fabułę ze wszystkich Modern Warfare, ogólnie uważam go za najlepsze CoD w ogóle (nie licząc CoD 2).

BF3 ma bardzo dobrą grafikę i świetne multi.

Single - CoD 4

Multi - BF3

Ogółem głos na MW.

Opublikowano

Tylko jedno pytanie. Jak ty chcesz porównać zupełnie 2 inne gry? COD 4 biorą osoby, które lubią grać na małych mapach i napierdalać wszystko co się rusza. Natomiast BF3 biorą osoby, które gustują się w dużych mapach, grają taktycznie i zespołowo i chcą jako taki realizm, którego w codach brak.

Ktoś tam piszę, że COD 4 ma lepszą fabułę. Jeżeli chcę fabułę to odpalam stare gry. Serie COD i BF od początku istnienia stawiały na tryb MP, bo ten daję najwięcej funu.

Opublikowano

Bf 3 jeżeli zamierzasz się bawić bo pojazdy , olbrzymie mapy i dosyć duża ilość osób daje frajdę a CoD 4 jeżeli myślisz bardziej o grze na serio :P

Opublikowano

w coda przejdziesz kampanie i tyle, w bf3 można grać cały czas ;)

wielkim - jest to jak ea i dice faworyzują ludzi których stać na kupowanie wszelkich dodatków itd :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

bf3. cod dla mnie jest jakiś sztywny i wkurwia mnie to, że ludzik się męczy...

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

CoD - klasyk

BF3 - kampanie ledwo strawiłem (zagrałem dopiero na 60 stopniu)

Mimo to zagłosowałem na BF3 ... mutli jest jednak niczego sobie.

CoD'a nie lubię za to, za co całego cs'a - trzeba skilla.

Opublikowano

W ankiecie powinna być do wyboru jeszcze jedna pozycja, a mianowicie: Oby dwie gry są zajebiste

Posiadam BF3, posiadam MW i powiem, że 2 gry są super. CoD - Kampania zajebista, wciągająca. Co do multika też jest super. BF? kampania średnia na jeża, ale nadrabia swoim super zajebistym MP.

Mimo, że jestem fanem CoD'ów, to te dwie gry stoją u mnie na tym samym poziomie oczywiście pod względem mojej grywalności

9368_gold.png

Opublikowano

COD4 - Trudno wyjaśnić, zawsze była dla mnie lepsza, nie tylko pod względem kampani, ale także dobrego rozruchu gry.
BF3 moim zdaniem, nie ma sensu :)

Opublikowano

CoD 4 może i trochę stary, ale jary. Zawsze wolałem CoD'a. Jeśli chodzi o grę single, nie ma BF szans z tą serią. Jeśli chodzi o multi, jestem zwolennikiem BF'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...