Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Zaraxa pierwszy ranked :P

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ciesz się, polecam Ci wygrać jeszcze 5 aby być chociaż w tym silverze. Brąz to klątwa, której nigdy się nie pozbędziesz

Powodzenia :)

Opublikowano

Kassadin i garen jaki build wtf...

Trafił ci sie smurf i tyle 166 farmy miał obstawiam ze gold 4-5 ten ezio miał

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

166 farmy to smurf z golda ? HAHAHAHAHAHAHAHAhahhaahghqahahahahahaha hxhdahdahahXD to jest 26 min LOL spokojnie da sie wiecej w tej wywinąć, żaden smurf....

Nie ciesz się, polecam Ci wygrać jeszcze 5 aby być chociaż w tym silverze. Brąz to klątwa, której nigdy się nie pozbędziesz

Powodzenia :)

Brąz klątwa?, właśnie tam jest spokojnie każdego na lini sie miota, jak ci zgankują to masz double killa może, że ktoś jest kompletną ciemnotą to nie wyjdzie.

Opublikowano

Graty :P

A masz zamiar grać kimś innym niż tankiem? Bo ciekawi mnie czy masz zamiar grać adc czy jungler itp ;D.

Volim często gram w jungli.

Nienawidzę adc, nawet nie posiadam.

Uwielbiam grać tankiem(tak wiem, dziwnie brzmi), lubie też grać championami AP coś jak Katarina/Akali/Fizz.

Opublikowano

smurf ? 20 minuta 166 farmy ? w 26 minucie slaby smurf powinien mieć 210/220 wiec beka nie smurf zresztą jego build mówi sam za siebie... kolejny polaczek który się streamow naoglądał ;)

@top

ds nie potrzebny ci na start na tego Voliego.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

26 min i 160 farmy to gold hahhahaha 150 farmy w 20 min to norma dla adc

ps masz slaba farme ale i tak gratuluje i zycze silvera bylem w brazie i to wcale przyjemne nie jest ja ostatnio golda wbilem <3

widze ze budujesz green voliego sprawdza sie ^^

Opublikowano

26 min i 160 farmy to gold hahhahaha 150 farmy w 20 min to norma dla adc

ps masz slaba farme ale i tak gratuluje i zycze silvera bylem w brazie i to wcale przyjemne nie jest ja ostatnio golda wbilem <3

widze ze budujesz green voliego sprawdza sie ^^

Ja składam build po swojemu, nie stosuję się do żadnych buildów proponowanych przez innych.

Zazwyczaj build zależy od tego, jakich mam przeciwników.

A farma swoją drogą, liczne ganki :P

Opublikowano

lol wat? 166 farmy w 25 to ma typowy silver który się wybija, 170 potrafie na bocie ugrać w 20 minucie

@Zarax

nie buduj dorans shielda, bo mnie oczy bolą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...