Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki Nexanity

Raanimar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie mam na komputerze klienta jeżeli Ci zależy poszukaj a na pewno znajdziesz.

Działają ? Czy to samo co z Reinor ??

Jak zrobisz dobrze to będą działać.

Opublikowano

Niestety nie mam na komputerze klienta jeżeli Ci zależy poszukaj a na pewno znajdziesz.

Jak zrobisz dobrze to będą działać.

A tobie osobiscie działają ?

1373224020-U930945.png

Opublikowano

hasło ; D?

Brak

Pliki działają data modyfikacji jest zła ze względu na to że albo ja w czasie dumpienia albo oni mieli ustawiony czas na serwerze.

Opublikowano

BRAWO,

Home terenzo waza

(8.9 MB)

A Nexanity ? :) Zresztą, sprawdze.

jego czystych na 2k13, stare ok 60mb, najlepiej sam otworz quest np. costume i zobacz.

Pliki mi sie nie przydadza wole zrobic sam niz postawic na gotowych tak jak to z tuor jest, co chwile nowy serw na ich plikach byl.

sygna1.png

Opublikowano

Skąd to bierzesz? :) Pliki strony etc

BTW:

Z jakich powodów ten serwer padł?

Bawiliśmy się możliwe że to przyczyniło się do upadku :D:D

Opublikowano

Dump wykonany gdy Mentor się już sprzedał więc chujowa wersja plików Nexanity.

Zapodaj im z czasów bety bo tak to nic im działać nie będzie.

Tam to nigdy nic nie działało xD

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dump wykonany gdy Mentor się już sprzedał więc chujowa wersja plików Nexanity.

Zapodaj im z czasów bety bo tak to nic im działać nie będzie.

Po tym jak przenieśliście pliki na inny serwer też byłem widziałem jak żałośnie walczycie albo jak flushowałem rulki do pf bo nam navi nie działało

Opublikowano

Ale Ty nie rozumiesz, że po becie Mentor zaczął podmieniać questy bo się sprzedał?

Tylko pliki z bety Nexanity działają w 100%

I nie pierdol mi, że żałośnie się broniliśmy bo jako jedyny team weszliśmy na serwer gdy ktoś ustawił firewalla i global bana przeciwko nam.

Niestety ktoś nas zlekceważył i się zdziwił jak w moment odzyskaliśmy kontrolę.

Mieliśmy w team 2 osoby które sprzedały passy (Ivvan, Mentor) a i tak się broniliśmy zamiast odpuścić i za to należy nam się szacunek czy Ci się to podoba czy nie.

Oczywiście dużo osób pierdoli, że serwer upadł z XXX powodów ale tak naprawdę wyłączyliśmy dostęp do serwera graczom bo nie mieliśmy zamiaru kłamać graczy czy tuszować przekrętów Mentora (sprzedawanie zatrutych, tak, to dlatego gildia FightOrDie miała ich dużo) gdy się tylko o tym dowiedzieliśmy i zebraliśmy niezbite dowody to wyłączyliśmy dostęp.

Chcąc nie chcąc ale dla ludzi którzy nas utrzymywali zawsze będzie w 100% fair i każdy z nich uzyska ode mnie pomoc z każdej dziedziny.

Nexanity 100% fair, cały świat dla graczy!

4anr.png

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...