Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Nihilistic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie po ip ktore bym podal zlokalizowac temat serwera lub stronke poniewaz jest bug na jednym serwerze ze wchodze i mam czarny ekran daje f5 widze pajaka i jak sie zaloguje dostaje serduszka i nic nie moge zrobic co teraz?

Opublikowano

1. Jezeli wpiszesz ip i nazwe serwera z dopiskiem mpcforum to powinno dojść do jakiegoś tematu
2. czarny ekran tzn ? jakbyś był w ścianie czy poprostu czarny jako czarny :D
3. inni nie mają tego problemu ?

Opublikowano

no cóż podaj to ip zobacze czy ja też tak mam i postaram sie znaleść Ci i podać tą prezke serwera

Opublikowano

Ja coś takiego miałem gdy moj "AntyLagg" blokował niektóre chunki które zabierały zbytnio ramu maszynie , ale tutaj widze ze nie ma zadnego antylagg'a
chwile sie pozastanawiam co to moze powodować :)

no cóż zakładam ze właściciel próbował własnych sil z edycja mapy i teraz jest niepoprawnie wysyłana do gracza , co jest powodem braku mapy na serwerze (model jest dlatego nie spada sie w otchłań ale to tylko model podstawowej wysokości nic wiecej)
przeglądając profil admina nie napotkałem zadnego kontaktu wiec "reklamacja" nie wchodzi w gre a w/w osoba także ostatni raz była na mpc dzien temu o 13..
mozliwe ze leży w rowie zapity :D bo wakacje sie zaczeły , daj serwerowi 1 dzien jeszcze moze admin wróci i zrobi restart mapy
jedyna opcja to cierpliwie czekać

Opublikowano

ktos najwidoczniej musial w miejscu w ktorym sie wylogowales cos zbudowac czesto tak jest jak kopiesz i spadnie na cb zwir to masz to samo

Od reklamowania mamy dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...