Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SkillBot

IwanGo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wrocilem ostatnio jakos do metka, a pameitam ze kiedys mialem kamermoda ze skill botem( czy jak to tam sie nazywa,chodzi mi o to ze np aura + silne, to wygladalo chyab tak ze jak byl body, to mial 5 skili swoich + dwa z innych skili, a np szaman mial tylko 1, wcyhodzilo ze klasa miala max 7 skili ) i mam do was takie pytanie, czy jest jeszzce jakis dzialajacy skillbot? na pla/yitiana? ogolnie na jakies privy, jakby ktos mogl podac mi link do skill bota + serwa na ktorym on dziala, z gory dzieki i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam, wrocilem ostatnio jakos do metka, a pameitam ze kiedys mialem kamermoda ze skill botem( czy jak to tam sie nazywa,chodzi mi o to ze np aura + silne, to wygladalo chyab tak ze jak byl body, to mial 5 skili swoich + dwa z innych skili, a np szaman mial tylko 1, wcyhodzilo ze klasa miala max 7 skili ) i mam do was takie pytanie, czy jest jeszzce jakis dzialajacy skillbot? na pla/yitiana? ogolnie na jakies privy, jakby ktos mogl podac mi link do skill bota + serwa na ktorym on dziala, z gory dzieki i pozdrawiam ;)

Takie cos bylo na plikach 2008, potem byl update na plikach na ktorych przestalo to dzialac.

DMG juz w sumie tez nie spotykane, musisz obejsc sie bez ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To nie jest mi potrzeben do zycia,grania ;D po prostu to jest urozmaicenia takie ;D tak, z dmg to tez wiem, co raz mniej dziala, a jak dziala to tak ,ze lepiej bez dmg ;D ale dzieki, nie weizdialem ze tylko na 2008 dzialal ;p

Mozna zamknąć temat ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...