Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jak Włączyć Warrocka ?

damianos820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem reinstalla Warrocka jak włączam WR Luncher to są paski czerwone na full ale nie moge dać Game Start Jak to naprawić ? bo Game start jest na szaro i Check Files też. Mam zakupione przedmioty z IS więc prosze o szybką pomoc

Opublikowano

Cofnij patcha

B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce.

Cytat

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

*
x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a
następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.
Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

Oraz przenoszę do pomocy technicznej

Opublikowano

Cofnij patcha

B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce.

Cytat

*

x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a

następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

Oraz przenoszę do pomocy technicznej

Pokazuje się Cannot get a file [updater.zip] !

Opublikowano

uruchom warrocka w trybie zgodności oraz jako administrator ;)

ew wyłącz anty wira i zaporę systemu i daj check files

Jak Uruchomić w Trybie ? jak co nie mam Anty Wira i jak niby uruchomiłem dałem że moich problemów na liście nie ma dalej nie chce sie włączyć dalej Game Start i Check Files na szaro nie moge tego kliknąć są inne metody ?

uruchom warrocka w trybie zgodności oraz jako administrator ;)

ew wyłącz anty wira i zaporę systemu i daj check files

Czy są jeszcze jakieś inne rzeczy które moge zrobić żeby Warrock zadziałał ? Bo te które podałeś niestety nie pomagają

Opublikowano

ręcznie zaktualizuj hs

x: / War Rock / data / HShield / Update / autoup (uruchom jako administrator) / Start Update

A coś jeszcze sie znajdzie ? Dlatego bo pisze All files has been already Updated. Ziom jesteś wielki ale coś tam jeszcze będzie ?

Opublikowano

hmmm nie rozumiem ?

to oznacza ze wszystkie pliki zostaly zaktualizowane

i z tego wynika ze nada nie działa tak ?

nada ? Nadal Rozumiem ? Niestety ale wczoraj wszystko pięknie chodziło pod wieczór jak grałem mama odpięła kabel od neta i już warrocka nie włączałem dziś miałem problem z netem ale udało sie go zrobić a Warrock nie działa (mama zrobiła niechcący) to co jeszcze można zrobić ?

Opublikowano

hmmm czyli to moze byc wina neta jak tak ;)

spróbuj go zresetować ;)

Ale skoro zrestartować. Czyli Router to robiłem i nic sie nie ukazywało Więc jeszcze popróbuje ale jak to nie zadziała to są jeszcze inne Możliwości ?

@edit Zrestartowałem. Nie Działa dalej Game Start i Check FIles jest na Szaro Czy udało by się zrobić coś innego żeby to zadziałało ? Na Serio to ważne bo to rzeczy za NX a nie mam jak tego wykorzystać

Dzięki za Pomoc

Opublikowano

wyłacz antywirusa i zapore.. odinstaluj warrocka i zainstaluj jeszcze raz z wylaczony antiwirusem i zapora pomoze ;)

Warrocka Odinstalowywałem i Zainstalowywałem. Antywirusa nie mam a Zapora jest wyłączona. Jutro jeszcze popróbuje z wyłączoną zaporą ale znając moje szczęście Szanse są znikome ;)

Opublikowano

Warrocka Odinstalowywałem i Zainstalowywałem. Antywirusa nie mam a Zapora jest wyłączona. Jutro jeszcze popróbuje z wyłączoną zaporą ale znając moje szczęście Szanse są znikome ;)

a robiłeś reczna aktulizacje hs jak arek Ci kazał?

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

a robiłeś reczna aktulizacje hs jak arek Ci kazał?

Ta. Pisze że wszystkie pliki zostały zostały zaktualizowane więc nie mogłem zrobić ręcznej

@up Zrobiłem Reinstalla jak tylko włącze dalej Game i Check jest na Szaro

Opublikowano

Niestety ale Game Start oraz Check Files pozostały na Szaro. Czy istnieją jeszcze jakieś możliwości ?

Opublikowano

lolz :O

to juz nie wiem cos Ty zmajstrowal ;f

no nw... spróbuj jeszcze raz cofnac patcha i odpalić przez moj updater co podałem wyżej a ja poszukam info na oficjalnym forum wr

#edit i jeszcze pytanko... kiedy pobierałeś instalke ?

Wczoraj. I Powodzenia w Szukaniu

@edit Stary jesteś WIELKI Zakładaj Kanał na YT masz SUBA :D Bravo Dzięki za pomoc C:

Opublikowano

tzn ze działa ? czy mam szukać dalej ? ;)

@down nooo i to mnie satysfakcjonuje ! xD

To Jak co mam zrobić tbo tera nawet nie chce sie zakualizować Hs

Opublikowano

UP@

Jeżeli masz antywirusa to wejdź w niego a dokładniej w jego kwarantannę i wyciągnij wszystkie pliki jakie masz War Rock'a w nim

Wyłącz po tym antywirusa całkowicie i zaporę.

Zrób check files.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...