Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak rozwijać postacie - Punkty Statusu

WhoPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Poradnik jest głównie przeznaczony dla newbie , którzy nie wiedzą gdzie pakować punkty statusu .

Zapraszam ;)

Wojownik Body

2:1 Sił:Wit

Bulid nadający się i do Expa i do PvP . Jedyny słuszny .

Dzięki sile z hitów bierzemy dużo HP oraz dzięki Witalności mamy dużo HP i Obrony

Wojownik Mental

Tutaj mamy dwie możliwości :

2:1 Wit:Sił

Dużo HP i Obrony , a na większych lvl`ach duży DMG .

2:1 Sił:Wit

Ogromny DMG i Spora ilość HP

Ninja Dagger

2:1 Zrę:Sił

Wiele uników i Spore DMG . Mało HP .

2:1 Zrę:Wit

Wiele uników i dużo HP . Małe DMG .

Ninja Archer

2:1 Zrę:Sił

Wiele uników i Spore DMG . Mało HP .

Sura WP i BM

2:1 Int:Wit

Bulid zapewniający duże DMG ze skilli i duże HP

Szaman Smok

a) Normalny :

2:1 Int:Wit

Bulid zapewniający duże DMG ze skilli i duże HP

b ) Buff :

Full Int

Szaman Healer

2:1 Wit:Int

To koniec tego poradnika . Zapraszam do komentowania i lajkowania tematu .

giphy.gif ­

Opublikowano

nie dokońca bym sie zgodził , np jak ktos chce mniec najwieksze przyjeba**e to statusy musi rozdac innaczej NP SURA BM zostawia 50 wita daje full inta i zreke to przy duzych DMG moze bardzo poprawić kopa , to samo tyczy sie szamana smoka Zreka doda nam duze przyebanie do skowtu mozna tez probowac na innych klasach /zreke u woja / sile u ninji :) ale i tak + za to ze sie natrudziłeś , a rzeczy takie jak HP idze latwo nadrobic w bonusach :)

Opublikowano

Wg mnie dla woja i ninjy i healera zły. Body 2:1 wit, mental 2:1 siła -.- Po co mentalowi tyle wita, mając silne? A body bez dobrego EQ w 2:1 siła padnie szybko... Dla daggera lepsza siła (Opatentowane na wielu serwerach - zręka dla archera), więc 2:1 siła dagger, 2:1 zręka archer. Healerowi bynajmniej z moich spostrzeżeń, int gówno dawał -.- Zmarnowane pkt'y były tylko. Więc wolę 2:1 Wit, niż 2:1 int.

Opublikowano

Wg mnie dla woja i ninjy i healera zły. Body 2:1 wit, mental 2:1 siła -.- Po co mentalowi tyle wita, mając silne? A body bez dobrego EQ w 2:1 siła padnie szybko... Dla daggera lepsza siła (Opatentowane na wielu serwerach - zręka dla archera), więc 2:1 siła dagger, 2:1 zręka archer. Healerowi bynajmniej z moich spostrzeżeń, int gówno dawał -.- Zmarnowane pkt'y były tylko. Więc wolę 2:1 Wit, niż 2:1 int.

Wziąłem pod uwaę to o healerze , ponieważ długo nim nie grałem (po prostu mi się nie podoba) , więc możliwe , że popełniłem błąd . Dzięki :)

giphy.gif ­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaj umiejętności każdej klasy wraz z punktami statusu, które zwiększają moc działania danego skill'a. Wtedy bedzie perfect ;)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

@ WP:

Wielu się ze mną zgodzi, że pakowanie w vit na WP jest zupełnie nie potrzebne. Mamy wtedy irytująco mały dmg ze skilli. Wielu, w tym i ja, ładujemy siłę zamiast hp, większy dmg dzięki cz. ostrzu zrekompensuje brak hp.

@Dagger:

Jechałem n PL'u buildem pierw max dex, potem max siła i kładłem ogarniętych ludzi 10 lvli wyżej ;) W expie niezb edny buff.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...