Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs'em (Nie słysze graczy)

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągłem pliki z:

i wrzucam do cs'a i wyskakuje error że nie ma odtwartego portu.A wcześniej jak to wrzuciłem to działało ale miałem problem z klatkami (rozwiązany).A chciałbym pograć na serwerach NS i NS słyszeć a nie słysze.

PS.Mam steam.

Za pomoc LIKE !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie będziesz słyszał ;) Nonsteamy słyszą tylko nonsteamów, steamy steamowców, steamy z cofniętą aktualizacją steamowców z cofniętą aktualizacją itd.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie będziesz słyszał ;) Nonsteamy słyszą tylko nonsteamów, steamy steamowców, steamy z cofniętą aktualizacją steamowców z cofniętą aktualizacją itd.

A jest jakiś sposób? Bo wcześniej działało (NS słyszałem i oni mnie też) a teraz nie działa ten sposób :(.

Pasjonat
Opublikowano

Nie będziesz słyszał Nonsteamy słyszą tylko nonsteamów, steamy steamowców, steamy z cofniętą aktualizacją steamowców z cofniętą aktualizacją itd.

Nie wiem z kąd kolega takie rzeczy wie.

Są takie hostingi, które przy instalacji serwera instalują do niego pluginy, przez które NS nie słyszy Steam.

Na takim Hostingu jak mojeserwery pograsz słysząc graczy.

Na takim jak Pukawka i chyba Zabijaka nie będziesz ich słyszał.

Opublikowano

Nie wiem z kąd kolega takie rzeczy wie.

Są takie hostingi, które przy instalacji serwera instalują do niego pluginy, przez które NS nie słyszy Steam.

Na takim Hostingu jak mojeserwery pograsz słysząc graczy.

Na takim jak Pukawka i chyba Zabijaka nie będziesz ich słyszał.

Dziwne, że grałem na różnych hostingach i na żadnym nie słyszałem graczy nonsteam ;) Na 100% nie jest to wina hostingu. Jest to wina aktualizacji.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Pasjonat
Opublikowano

Sory.Mój błąd.Poczytałem troche.To wina aktualizacji.

Ale jest sposób musisz prywrócić starego cs.

Masz tu film YT jak to zrobić

Opublikowano

Sory.Mój błąd.Poczytałem troche.To wina aktualizacji.

Ale jest sposób musisz prywrócić starego cs.

Masz tu film YT jak to zrobić

Brawo Geniuszu... Pisałem że ściągłem pliki...

@ref

Opublikowano

Filtry dźwiękowe się nie zgadzają po tych śmiesznych aktualizacjach steama. Nic nie poradzisz.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Nic nowego nie napiszę, nie naprawisz tego raczej.

Chociaż nie wiem, może to zależy od serwera, bo czasami nawet po aktualizacji mogłem słyszeć nadal wszystkich, a teraz gram na serwerach, co mam to samo co ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...