Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygotowywanie Swojego Własnego Prywatnego Serwera.

Reklamy prywatnych serwerów.  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. ?o jest niepoprawnie stworzonych reklam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...Piszę ten temat, by otworzyć dyskusję na temat reklam prywatnych serwerów...Większość nawet nie jest podobna do wzorów...Irytuje mnie takie zachowanie...I na pewno nie tylko mnie...Tu możecie podawać linki Najgorszych reklam serwerów...Podam przykład nr.1:

To jest ukryta treść, proszę

Co do mojego tematu...

Zanim zrobicie reklamę na MPC:

-Przygotuj reklamę (najlepiej w notatniku)

-Przygotujcie odpowiednią ilość sieci,

-Otwórzcie Rejestrację (o ile jest)

-Niech przynajmniej 3 GM obsłuży kolejno: Jinno, Chunjo i Shinsoo...(Najlepiej, kiedy gracze grają gdzie chcą...Bo na większości serwerów jest taki podział: "Wszyscy w Chunjo" itp...

-Gdy wszyscy GM, NPC, sieci, oraz TY jesteście gotowi na najazd N30, wyślij swoją reklamę serwera...

-Zanim zrobisz reklamę, możesz stworzyć forum, regulamin, czego wolno, a czego nie...

Przykład:

Tabela Kar, także by się przydała:

Jak chcecie, to zróbcie nawet Strukturę waszego Teamu, żeby nikt się nie podszywał za członka Administracji...

Co do mojego forum, regulaminu, oraz Tabeli Kar, zabraniam kopiować na inne forum, edytować itp. :)

Nie używajcie Hacków na priw serwerach...Ja miałem swój serwer, pozwalałem na używanie SH...Po paru tygodniach wszyscy poszli na event i wszyscy mieli SH (było ponad 20 graczy, a ja dałem 2GB na serwer^^), po chwili przeciążył mi się twardy dysk i spalił, no ale wy zaraz wbijecie na MPC i znajdziecie kolejny serwer, na którym można grać...Po dodaniu reklamy, rzucacie się jak pies na żarcie (dosłownie)...Dlatego całkowicie zrezygnowałem z tworzenia prywatnych serwerów...Ponieważ zapłaciłem 1000zł!!!!! Za wymianę dysku + procesora...Za takie pieniądze kupiłbym nowy komputer :/

Tak więc zanim reklamę wrzucicie na MPC, przygotujcie ją w notatniku, zróbcie ładne spolszczenie, skan, przygotujcie serwer i jazda...I nie zlecajcie jakiemuś userowi robić reklamy...

Jeśli nie potrafisz:

-Zrobić rejestracji

-Zrobić reklamy

-Jesteś analfabetą ^^

-Nie umiesz grzebać w navicat

TO NIE RÓB SERVA!!

Chyba, że zrobisz serwer tylko dla swoich kumpli z klasy itp...

Myślę, że pomogłem wam zrozumieć, co niektórzy robią źle...Pozdrawiam...Nadsyłajcie linki do najgorszych reklam prywatnych serwerów :P

Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Życzy Ereghories i WubMT2Team^^

Opublikowano
Co do mojego forum, regulaminu, oraz Tabeli Kar, zabraniam kopiować na inne forum, edytować itp.

A Sam skopiowales z Forum metin2.pl -.- Najlepiej niech kazdy sobie wezmie z regulaminu metina.pl i bedzie najlepiej ^^

Opublikowano

Ehh. A myślisz że ja pisałem tą reklamę ? Ja ją tylko wkleiłem bo za to miałem dostać GM'a (ten serwer nie jest mój)

A i jeszcze jedno jeżeli uważasz że jestem analfabetą to znajdź w tej reklamie jakiś błąd.

Pozdro

assassin.png

Opublikowano

On ma na myśli założycieli serwerów...Co do tematu...zgadzam się...Większość reklam, to reklamy pseudo serwerów, które stoją kilka dni, a potem Admin usuwa sieci bez uprzedzenia i ma wszystko gdzieś...

@UP

Przykładem jest ProKrzysio...on kozaczy do wszystkich bo sobie staty ustawił na 999 :/

I jeszcze te jego tekst (spadaj na drzewo) = OMG...

Opublikowano

Przykro mi ale ten topic jest zbędny^^ Jeżeli ludzie nie czytają i nie stosują się do regulaminu to taki temat nie zrobi na nich wrażenia. Ta przykładowa reklama, którą podałeś wcale nie jest taka zła, widziałem duzo gorsze ;) Jedyne co z tego tematu może wyniknąć to spam i kłótnie bo mało kto sobie weźmie to do serca. Żeby tego uniknąć temat zamykam ;]

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...