Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PERM]Alternatyw

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej strony Alternatyw. Dostałem bana tak na prawdę za darmo co jest dla mnie nieporozumieniem. Na MPC forum 0/100 ostrzeżeń, poradniki z mojej strony i nagle ban za reklamowanie innego forum. Co prawda jest w tym trochę mojej winy gdyż nieświadomie zrobiłem reklamę mimo tego że nie miałem takiego zamiaru. Po co bym pisał poradniki udzielał się itd żeby potem specjalnie zrobić reklamę jakiemuś człeniowi co łudzi się że zrobi wam konkurencję ? Do tego dopisałem "haha na pewno mu się uda". Naprawdę nie miałem na celu robić reklamy. Przepraszam i jeśli mogę to prosiłbym o Un Bana bo miałem na celu jeszcze udzielać się nie raz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chcąc nie chcąc zrobiłeś reklamę konkurencyjnego forum. Nie będę kwestionować Twoich zamiarów, bo de facto nie są mi one znane. Niemniej wychodzę z założenia, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z ponoszenia kary za jego nieprzestrzeganie. Nie będę tej sprawy rozstrzygać, poproszę kogoś z administracji o podjęcie tej decyzji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...