Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z grami a raczej ich instalacją.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dosyc nie dawno dostalem nowy telefon samsung galaxy ace 2. Wszystko okej, kupilem sobie karte pamieci 8 giga i mowie sobie dobra pora sciagnac jakies gierki.

No i tu sie zaczal problem. Robilem wszystko jak w instrukcji wgyrwałem plik obb na karte pamieci i instalke na telefon, gdy zainstalowalem apke wlaczylem, pojawilo sie logo Gameloft i gra sie wylaczyla.

Wyglada na to ze telefon nie czyta plikow do gier z karty pamieci, a muzyki ,zdjecia funkcjonuje normalnie bez zarzutów )

Pozdrawiam i prosze o pomoc!!

Opublikowano

Plik obb wgrałeś... A o plikach gry na SD nie zapomniałeś? -.-

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

A może musisz byc podłączony do wifi( większość gier gf tak wymaga)?

Opublikowano

dokladnie z kazda gra tak mam. nie wazne czy to gameloft czy inne. jak wrzucam jakies gry ktore maja 100 mb to na wewnetrzna pamiec wgrywam instalke a pliki gry tez na wewnetrzna i dziala a jak robie tak na sd to nie. kiedya widzialem cos jak podmiane sd z external sd. moze to zadziala??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...