Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie przez reklamy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile można zarobić na reklamach mając własną stronę WWW? I czy kasę dostaje się za ilość kliknięć w reklamę czy za statystyki wyświetleń mojej strony?

Cześć...

Opublikowano

Zależy też gdzie masz wykupione te reklamy :)

Jak była jeszcze firma cmpprofit to zarobiłem przez miesiąc 10 zł :) Same tylko wyświetlanie reklam :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o zarabianie przez stronę internetową to polecam płatne typy bukmacherskie(to dla tych pełnoletnich) lub też zarabianie na rejestracji w popularnych grach mmo(portale oferują nawet do 5 zł za 1 zarejestrowanego użytkownika).Sam zastanawiam się ostatnio nad stworzeniem takiej sieci współpracy użytkowników,którzy nawzajem rejestrowaliby się z tych linków.

Opublikowano

Zależy, wiadomo mogą być indywidualne stawki np. w przypadku kiedy ktoś wykupi u Ciebie reklame.

Możesz też skorzystać z usług oferujących reklamy, w zamian za które dostaniesz kase.

Do takich firm zaliczają sie: Adkontekst, Adfreestyle

Opublikowano

Ja na swoiej stronie posiada po 1500 uników dzinnie a na adtaily zarabiam bardzo niezłe pieniądze :)

Gdy ci cmutno gdy ci źle zrób formata dysku C

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo polecam adtaily ustalasz cene mając ok. 20 tys odwiedzin dziennie możesz wziąść za reklame nawet 25 zł za dzień tylko ileś tam procent idzie do adtaily a ileś do twojej kieszeni :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko zależy ile uzytkowników znajduje się na twojej stronie i jak długo )

Pierdol, pierdol, ja posłucham...

___

Liderem na światowym rynku jest AdSense. Jezeli google nie wyjebie Ci bana na konto za ich widzimisię to mozesz zarobic spore pieniądze.

Wszystko zalezy jeszcze od ilosci kliknięć i od pochodzenia userów którzy klikają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...