Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do współdzielenia ekranu

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam programu dzięki któremu druga osoba będzie widzieć co robię na komputerze i ta druga co robię ja. Chodzi mi mniej więcej o to, że będę grał z kolegą w Skyrim, i chciałbym mieć w rogu monitora ekran, na którym widzę co druga osoba robi, i żebym mógł edytować jego rozmiary. Jeśli chodzi o klatki na sekundę, chciałbym żeby druga osoba widziała to co najmniej w 20fps. Mam nadzieje że wiecie o co chodzi. Jak ktoś coś dobrego podrzuci tam parę lajków.

Opublikowano

Skype, ma bodajże taką możliwość.Nie jestem pewien tylko czy widać go w "małym ekraniku",ale raczej tak.

Sprawdź i wypróbuj :) Jeżeli nie to tak jak kolega wyżej program TeamViewer,jest on dobry i dosyć łatwy w użytkowaniu.

Opublikowano

Skype, ma bodajże taką możliwość.Nie jestem pewien tylko czy widać go w "małym ekraniku",ale raczej tak.

Sprawdź i wypróbuj :) Jeżeli nie to tak jak kolega wyżej program TeamViewer,jest on dobry i dosyć łatwy w użytkowaniu.

Wiem że Skype taką opcje ma ale jak jestem w grze kolega ma czarny ekran a w oknie mam 15fps.

Opublikowano

TeamViewer będzie dobrym rozwiązanie tak mi się zdaję. Poprzez passy możecie się ze sobą połączyć i widzieć to co druga osoba robi, a nawet klikać swoją myszko u kolegi.

1325621825-U261344.png
Opublikowano

TeamViewer będzie dobrym rozwiązanie tak mi się zdaję. Poprzez passy możecie się ze sobą połączyć i widzieć to co druga osoba robi, a nawet klikać swoją myszko u kolegi.

Jedna osoba widzi ale nie druga. Nie można nawzajem udostępniać.

Opublikowano

Nie wiem czy program działa ale w najbliższym miesiącu nie będę mógł tego sprawdzić dlatego temat uważam za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...