Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Quest ascension

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od kilku dni gram w AION'a i mam problem z questem. Dokładnie chodzi o questa, którego nazwę macie w temacie.

Miałem zagadać do Munin'a, potem przeteleportowało mnie do Urda, który dał mi kratę, mówiącą o przeszłości i muszę iść do Verdandi po kartę mówiącą o przyszłości. Problem jest taki, że ona tej karty mi nie daje. Po dialogu z nią, wysyła mnie do Skuld, ale ona też nie ma questa, bo powinno się do niej iść po dostaniu karty (której nie wiem czemu nie dostaje od Verdandi).

7m9a.png

Opublikowano

Mowe masz te karty w plecaku z rzeczami z misji?Poniewaz NORMALNIE po gadaniu z Skuld tepie cie do Munina z ktorym gadasz i on cie tepie do przyszlosci, ze tak powiem.

Albo moze problem jest taki ze nie zrobiles questa od Urd i Verdandi (u mnie tak nie bylo poniewaz robilem wszystkie dostepne questy)

Opublikowano

Mowe masz te karty w plecaku z rzeczami z misji?Poniewaz NORMALNIE po gadaniu z Skuld tepie cie do Munina z ktorym gadasz i on cie tepie do przyszlosci, ze tak powiem.

Albo moze problem jest taki ze nie zrobiles questa od Urd i Verdandi (u mnie tak nie bylo poniewaz robilem wszystkie dostepne questy)

Wszystkie questy z mapy mam zrobione (te poboczne i główne). W plecaku mam tylko kartę od przeszłości :mellow: Najgorsze jest to, że questa nie da się porzucić i zacząć od nowa.

7m9a.png

Opublikowano

Nie mozna go porzucic bo jest to kampanja (misja glowna).

Ale jesli Ci nie dziala to sa dwie mozliwosci :albo masz buga (malo prawdopodobne) albo przez przypadek wyrzuciles ta karte i musisz robic nowa postac :/

Opublikowano

Nie mozna go porzucic bo jest to kampanja (misja glowna).

Ale jesli Ci nie dziala to sa dwie mozliwosci :albo masz buga (malo prawdopodobne) albo przez przypadek wyrzuciles ta karte i musisz robic nowa postac :/

Boże, jaki ja jestem ślepy... Przy dialogu z Verdandi trzeba było suwakiem polecieć na dół, a tak się zlewał z oknem dailogowym, że go nie widziałem xD

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...