Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest takie coś? Jak jest to jak się nazywa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to, że chcę taki program, że jak włączam to mam podłączoną kamerkę, takie coś jak bym robiła zdjęcie na webcamtoy albo cameroid, tylko, że wybieram sobie tło, np. dżungla. muszę zrobić film :) Chodzi mi o kamerkę, i zamiast tła, np., domu to dżungla, :D wiecie o co cho. żeby było takie coś jak czujnik ruchu, czy coś i żebym tylko ja była normalna :D ma być za free :D

Opublikowano

Mówisz o takich ramkach jak w niektórych aparatach czy o całym tle? Jeżeli chodzi o całe tło to musisz wykorzystać green screen czyli taką tapetę , którą bardzo mocno się oświetla a następnie programuje , czyli usuwasz w programie zielone tło i zamiast tego np zdjęcia dżungli czy filmiki itp. Nie zrobisz tego za free bo sam green screen musisz kupić najtaniej za kilkadziesiąt złoty , dodatkowo musisz mieć dobre naświetlnie. Nie wiem ile kosztują takie lampy lecz tanie to chyba nie są .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...