Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do cs 1.6

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema i tak i tak muszę kupić sobie myszke a że gramt ylko w cs 1.6 i siedze na necie to pomyślałem że dam więcej kasy i kupie jakąś dobrą do cs co polecacie bo jak szukam na necie to są posty z 2007 roku a od tamtej pory trochę się zmieniło :D

xxx

Opublikowano

Ogólnie myszki z firmy Razer są b.dobre ja polecam ci Razer DeathAdder - Posiadam ową.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

a mógł bym prosić o np linka do allegro bo jak wpisałemw allegro tą nazwe to są myszkia za 250 zł jak i 70 zł więc nie wiem którą wybrać więc proszę o linka dziękuje.

xxx

Opublikowano

A więc mówicie że taka będzie dobra tak ? http://allegro.pl/razer-deathadder-2013-podkladka-kurier-krk-fv-24h-i3336889524.html

A jescze nie wiem czy ktoś widział taką klawiature z motywem cs całkiem normalna tylko np zamiast "4" był rysunek paki i tp bardzo to łądnie wyglądało wręcz idealna na prezent jak ktoś widział to proszę o zdjęcie albo anzwe bo igdie nie mogę jej znaleść .

xxx

Opublikowano

A więc mówicie że taka będzie dobra tak ? http://allegro.pl/razer-deathadder-2013-podkladka-kurier-krk-fv-24h-i3336889524.html

A jescze nie wiem czy ktoś widział taką klawiature z motywem cs całkiem normalna tylko np zamiast "4" był rysunek paki i tp bardzo to łądnie wyglądało wręcz idealna na prezent jak ktoś widział to proszę o zdjęcie albo anzwe bo igdie nie mogę jej znaleść .

Tego raczej w żadnym sklepie nie znajdziesz. Ktoś pewnie zrobił to w swoim zakresie ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Steelseries Kinzu V2 Pro Edition - sam jej używam i powiem szczerze, spisuję się znakomicie.

Cena tej myszki to około 100/150 złotych, więc nie jest droga.

Opublikowano

ja mam logitech m505 bezprzewodowa kosztuje 120 zl jest zwykla prosta baterie wymieniam co roku ciagle jest wlaczona wszystko i nie mam zadnych wad tez Ci ja polecam z tym co mowia ludzie to sie nie zgadzam ze niby slaby zasieg opoznienie to jest nieprawda ! mam ją rok

Opublikowano

Każda myszka jest dobra, do danej myszki ustawiasz sobie wartość szybkości w CS.

I powiem tylko ,że polecam myszki bezprzewodowe iż kabel przeszkadza (przynajmniej mi)

Regmannn

Opublikowano

Ja posiadam Cyborg R.A.T. 5 i muszę przyznać, że spisuje się rewelacyjnie.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...