Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Inicjalizacja gry

polak666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam pewien problem, postanowiłem z nudów wrócić do WT, ale gdy odpalam gre, to pokazuje się po lewej stronie Inicjalizacja gry....Patchowanie strony Gry i tak cały czas. Gdzieś czytałem aby wyłączyć Antywirusa, co tez uczyniłem ,ale bez rezultatów. Dodatkowo odinstalowałem i zainstalowałem gre na nowo i też nic nie pomogło. Miał ktoś może podovny problem i z nim sobie poradził? Bardzo proszę o pomocną odpowiedź, i oby do zobaczenia w grze !

Pozdrawiam Rasta. Blees

Opublikowano

WT miałeś cały czas na komputerze czy dopiero ściągnąłeś?

Usuń grę całkowicie z komputera i pobierz na nowo.

Opublikowano

Dopiero ściągnąłem, ale spróbuje jeszcze raz wywalić całkiem, i pobrac na nowo ;]

Okey, a więc tak, pobrałem na nowo, zaisntalowałem, ale teraz przy launcherze wyskakuje bład : Nie można połączyć z serwerem auto-pobrania gry. Sprobuj ponownie później. :/

Kurde coś ta gra mnie jednak chyba nie lubi :D

Jakies rady?

Opublikowano

Ten komunikat oznacza, że serwery są aktualnie wyłączone z powodu konserwacji lub update.

Za jakiś czas powinno działać.

Opublikowano

Dzięki bardzo ;]

Pozdrawiam !

Chyba jednak to tak nie działa, mam info od kumpla, ze on moze normalnie wbic, a ja jednak nadal ciagle mam ten blad :/

Problem jednak rozwiązany...... wystarczyło zresetować router :} :P. Dzięki Flinn za pomoc ;).

Pozdrawiam ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...