Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wh, aim itp.

Polak1962

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem a mianowicie chodzi o to, że posiadam mnóstwo haxów do gry cs 1.6 steam. Gdy dziś zalogowałem się i chciałem popykać trochę na wh to nic nie działało. Potem wszystkie inne cheaty nie odpalały się a używałem wcześniej wszystko jak i wykrywalne czy niewykrywalne haxy. Wszystkie ustawienia są na miejscu (openGL). Dodatkowo cheaty działają na non steamie a na steamie w ogóle.

Opublikowano

Ściągnąłem nowe i również nie działają. Cheaty, które nie odpalają mi się to mniej więcej : Prison Colect v2, MPH Leis, Super Simple ESP, VDC Redux, FGC Wallhack, sXe Wallhack.

Opublikowano

Większość z tych, które wymieniłeś są Wykrywalne przez VAC. Dlatego spodziewaj się blokady konta ;)

A co do problemu. Możesz normalnie wbić na serwer, tylko nie działa WH podczas gry, czy nie możesz nawet odpalić cs'a z cheatem?

Opublikowano

Większość z tych, które wymieniłeś są Wykrywalne przez VAC. Dlatego spodziewaj się blokady konta ;)

Wiesz, to jest kpina z tym VACem. Gdyby nakładali blokady to bym już nie grał z 7 miesięcy w csa. Dla mnie to jest po prostu plota strachu o tym VACu i jego banach. Oczywiście widziałem już konta z nałożoną blokadą, ale jak wspominałem wcześniej, siedem miesięcy na wh i nic :)

Co do tego problemu to jest tak: Mogę wbić na server, ale WH nie działa podczas gry ;/

Opublikowano

Cofnij CS'a do 2k9, powinno pomóc.

Co do VACa to sam nie wiem, ja za używanie Super Simple WH dostałem bana na starym Steamie.

Opublikowano

VAC oflaguje cię i dostaniesz bana w ciągu 2tygodni ;) To nie żadne ploty. Nie zbanował cię, bo widocznie grałeś na niewykrywalnym cheacie ;)

Właśnie cofnąłem cs'a do 2k9. Jednak problem znów ciągle ten sam. Mianowicie wbijam na serwer a cheaty nie działają.

kolego, myślisz że oni zrobią niby te oflagowanie ? Pisałem już wyżej, że używałem wszystkich cheatów (wykrywalne i niewykrywalne). Siedem miesięcy tak jadę i nic się nie dzieje i teraz mieliby to zrobić ?

Choć przyszła mi świadomość, że chodzi Ci o to, że ten problem z niedziałającymi cheatami to przyszły skutek blokady steam ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...