Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 - co wybrać na wakacje? Jaki serwer?

UzurpatorRavia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia już się moim zdaniem przejadła... ci co powbijali te 99lv już nie mają co robić na serwerze ... sporo osób przychodzi z ravii na inne serwery, ja mogę polecić gorąco Triador.pl też Hard też 99lv, sklepików nawet więcej niż na ravii, oraz graczy jest porównywalnie tyle samo, ludzie potrzebują świeżości, no sam przyznaj, co masz do roboty na tej postaci ? ^.^

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Ravia, Ravia, Ravia.. Skończcie reklamować już tą Ravie bo tam się ostatnio jakieś wixy dzieją kurwa i przekręty, z resztą cały YouTube jest nią zajebany bo każdy ją nagrywa jak ślepiec..Na wakacje to się trzeba pobawić na 4 fanie/easy i iść na plac ..

4anr.png

Opublikowano

Tak samo ravia jak i trador... Tylko te serwery umiecie wymieniać? Jezu to już się wkurzające robi. Bo wymieniacie dwa serwery, które polecacie. Bo co, bo jest dużo graczy? Wiele ejst serwerów na których jest dużo graczy. Niekoniecznie ravia i Triador.. Ja ci polecam Shiro2, Niemiecki Hard/Medium, który bije na głowę ravie i tego triadora. Wiele nowości. I ponad 2000 graczy (rekord ponad 3000). W wakacje chce wam się zapierdzielać na Ravi, Triadorze, dropić te zasrane ku, i kd... Wakacje są do zabawy. A za czym się coś osiągnie na takim serwerze to już wakacje daaaawno miną.

Opublikowano

1:24 - "Administracja pomaga przy wszelkich kradzieżach i transakcjach"

No tu się zgodzę, jedną transakcje mistrza i Benqa wspomogli =).

Ogółem nie polecam, przekręty wykręty i Bóg wie co jeszcze. Ci co mają 99 mają gre ustatkowaną a ci co chcą zacząć od zera nie mają nawet jak zarobić bo gdzie sie nie ruszysz są boty :) .

Już bardziej polecam to co wyszło czyli Triador etc.

bez gif

Opublikowano

Wypowiedź po 2:33 rozwaliła system. Ravia to jest większy pl niż aktualny pl... argumentując to jedynie tym że max lvl to 99 oraz zbroje kończą się na niebiańskich.

Serwer jest taki sobie. Paskudny wygląd klienta, 6skill, bugi.

Największym plusem tego serwera jest dobra reklama co przekłada się na setki graczy oraz że trzeba trochę się wysilić aby coś osiągnąć.

Jeśli ktoś szuka dobrego serwera hard to na tą chwilę tylko i wyłącznie ravia lecz niedługo pewnie to się zmieni gdy ruszy serwer Tenmy i Szykry jeśli postarają się o dobrą reklamę.

Opublikowano

Ja polecam Allium :D jak up o ile wystartuje jescze w wakacje :/ Nie wiem co wam takiego podoba się w Ravi.. :unsure:

A oto polecane serwerki ode mnie:

>>Guerra<<

>>Draconis<< - lepszy od Guerry moim zdaniem <3

Na razie to tylko zapowiedzi ale start już nie długo więc zapraszam.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszamy na serwer Alcatramt2 ze względu na to jak się stara administracja o graczy. W czasie wakacji będzie przeprowadzona nowa aktualizacja oraz wprowadzone v2.

Alcatra v2 to mega aktualizacja całego serwera. Zostaje odświeżone, udoskonalone dosłownie wszystko.

ZAPRASZAMY!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...