Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eden4s - Potion Of Upradge

Dreem212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwe zakupie Potion Of Upgrade tak jak napisał Up w is ale możliwe że w przyszłości wprowadzą handel itemami z is. A odpowiadając na 2 pytanie ja grałem i nie dało się tego sprzedawać możliwy był chyba handel Jackpot Box ale mogę się mylić.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Dziękuje a jeszcze jedno, Czy przesyłanie golda jest dozwolone na inna postać np mam postać na której gram i robie jakieś (BOTY)

I przenosze 100g na start mozna zato zaliczyc bana?

Opublikowano

Nie przesyłać można wszystko i wszędzie ( oczywiście możesz dostać ban za bota :)).

Opublikowano

@Up

Nie tylko po włosku jest możliwość pobrania angielskiego.

Opublikowano

Wiekszosc osob, ktorzy graja na privku, nie maja postaci na plu-chodzi.mi aby ktos mial.max lvl z eq. Tacy ludzie graja na privku bo mysla, ze beda mieli fajne eq, lecz po tygodniu brak zapalu do gry i sie szuka nowego priva.

Opublikowano

@Up

Ogólnie to masz rację ale pl to shit starsi gracze zdejmują cę na 4 hity nawet jeżeli masz to eq +18 i bron pvp +18.

Opublikowano

Hikary, dziwne, ze wiekszosc graczy co sa w topce albo top100, maja eq 18 i bron 22. A dorobic sie setu 20pvp.na max lvlu to nie problem, wystarczy chciec. Przynajmniej jest satysfakcja z gry i na wojnie sie nie bije.pt vs pt tylko kolo 3 raidow na 3 raidy. Powiedz hikary dlaczego turniej.grupowy wygrala ekipa w eq 18-20 i broni 22, przeciwki graczom w setach 22-24 i broniach 24? Dlatego, ze liczy sie tez skill, ekipa ta ma najlepszego kaplana na serwrrze, ktory umie prrfekcyjnie trzymac banie, tutaj eq nie gra roli..

Opublikowano

@2Up

Może i masz rację ale dla mnie gra na pl już nie ma sensu.

@Up

Może chcesz sprawdzić ten serwer? http://pts.4story.de/ na tym serwie prawie każdy ma eq +24 + broń +24 ( chyba się dostaje tak jak na play4s tyle że pvp i +24 :)).

Opublikowano

Ogółem to działa ale aktualnie jest off ale nie wiem dlaczego.

PS. Następnym razem użyj opcji edytuj.

Opublikowano

To juz na niemieckim 4story jest ten patch 4,2? nie wiedzialem. Zapomnialaem ze jeszcze na niemcu gram omg.. a pzt jest ktos chetny na zamiane konta na niemcu? woj 56lvl eq pvp +20 topek nowy pvp +22 2 kamienie 41/7/9

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...