Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupowanie ?? O_o

Lusy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tej nagłej zniżce ceny blessów?? w tej chwili blessy widać nawet po 10gr za sztukę -_-, a sprzedają xxx sztuk zestawów blessów za drobną kasę. Jest pełno takich aukcji, i wątpię w to żeby one były z czystego zarobku ^_^.

Może ktoś umie dupować??:> Chociaż i tak wiem że ch*ja się dowiem ^_^ ale tylko pytam z czystej ciekawości :D

Opublikowano

To jest oczywiste,może nawet ktoś zdradzi jak -Global i tak już nieistnieje..wszyscy kończą z grą...

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
To jest oczywiste,może nawet ktoś zdradzi jak -Global i tak już nieistnieje..wszyscy kończą z grą...

Haha? co za brednie^^?

@Topic

Byly aukcje 960b za 99zl-i to jest przesada.Poprostu w okresie kiedy mozliwy byl dup blessow i souli ludzie nakopiowali tego w cholere i teraz to sprzedaja za bezcen^^.Niektorzy tez boja sie ze K2 usunie dupe b/s i chca to szybko sprzedac...

(K2 nie usunie dupe b/s ;) )

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

no w sumie racja :P ale rynek upadł= serwer też, ktoś może sobie kupić za 300zł 3k blessów a niektórzy od początku grania na globie nawet tyle na koncie nie mieli :P, dobrze że w sumie odszedłem z globala:d

Opublikowano

to dlatego ze ludzie hackowali - dodadza laprasa i znowu ceny pojda w gore , to tylko dlatego ze laprasa nie ma.. i blessy sa "bezuzyteczne"

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Potrzebujesz pomocy? napisz na pm.. pomoge ci z checia ..

Opublikowano
Haha? co za brednie^^?

@Topic

Byly aukcje 960b za 99zl-i to jest przesada.Poprostu w okresie kiedy mozliwy byl dup blessow i souli ludzie nakopiowali tego w cholere i teraz to sprzedaja za bezcen^^.Niektorzy tez boja sie ze K2 usunie dupe b/s i chca to szybko sprzedac...

(K2 nie usunie dupe b/s )

o.O 99zl?? na allegro?? codziennie tam wchodze i sa po 190/290zl 960sztuk

Opublikowano

a ja wam mowie ze duoe istnieje tylko tutaj oczywiscie jesli ktos zna metode nie podzieli się... na innych forach z reszta tez...

oto moje zdanie,

teraz pewnie bedzie multum postow "wiem ale nie powiem" z gory mowie ze te posty sa bez sensu i apel do tych ktorzy zamierzaja cos takiego napisac : ZAMKNAC RYJE! " jak wiecie to powiedzcie a jak nie chcecie to trzymcie pyski na klukie i tyle.

Nikt nie pomysli ze jestescie pro tak czy inaczej BB GL

Opublikowano

Knif polegał na pakowaniu kamieni w paczki 30 20 i 10 teraz go nie mam bo nie mam robienia paczek ani odpakowywania bo jak byś odpakował paczkę +30 to byś miał 3 blessy co nie jest dużo uzbierasz tyle. A cena spadła ponieważ ludzie przestają grać bo k2 blokuje programy do afk kombinuje z gg itp (a wogule global przestał sie rozwijać nie mam nowych itemów map jak nie jesteś ag to zapomni że wejdziesz do k3) W większości mu oprócz global jest 3 saga!! i to załamało k2 i allegro.

Opublikowano

MOze sa jakies super tajne sposoby na dupe tylko czeba za nie zapłacic i dobrze poszukac na globcu duzo jest takich ludzi ale osobiscie nie znam zadnego wiec nie pomoge:(

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Nie już sie nie da dublować kanienie bo k2 zlikwidowało to !! Bo nie mam kolesia do pakowania kamieni

Opublikowano

Nie da sie dupowac!! teraz jest pprostu wyprzedaz na allegro. I zauwarzcie ze sprzedaja prktycznie 2-3 osoby po tak niskich cenach bo oni maja to zdupowane przed 1kwietnia. Inni czekaja az sie hacki wyprzedaja. Potem ceny wroca do normy:)

Opublikowano

według mnie jest dupe bo te osoby sprzedaja te blesy juz jakis miesiąc to jakby nie było bedzie ze 150kb tyle to traczej nie zdązyli na dupowac.... Pewnie szukali jakiegos pakietu albo buga bo oni na tym dużo zarabiaja... Jak nie chcecie dupe blesów to podjebcie ich do urzędu skarbowego pewnie nie płacą podatku:D

Opublikowano
Nie da sie dupowac!! teraz jest pprostu wyprzedaz na allegro. I zauwarzcie ze sprzedaja prktycznie 2-3 osoby po tak niskich cenach bo oni maja to zdupowane przed 1kwietnia. Inni czekaja az sie hacki wyprzedaja. Potem ceny wroca do normy:)

Nie pierd0l,okas ?

Opublikowano
o.O 99zl?? na allegro?? codziennie tam wchodze i sa po 190/290zl 960sztuk

Przez jakies 2 godz. byla aukcja 960b za 99zl...zeszlo bardzo szybko^^ Dowod?-sprawdz ostatnie aukcje uzytkownika "driada" czy jakos tak ;)

Po chuj piszecie czy da sie dupowac czy nie skoro sami tego nie mozecie sprawdzic? :huh: (ja tez nie ^_^ ;) )

@edit

aukcja gdzie mozna bylo kupic 960b za 99zl: ;)

http://www.allegro.pl/item367973607_367973607.html

...zakonczona

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Ale fajne na tym filmiku rzezy mu wychodza unicorny i angele i inne rzeczy ze sklepu lub co sa tanie jak barszcz:)

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

Opublikowano

Kokosz to jak wyjasnisz np. to ze dzis dostalem chyba ze 2 fenie za free?:D

slyszalem tez cos o rollbacku ze zbowy cos ma byc...(ale to tylko pogloski - ja osobiscie nie wierze w to ze bedzie)

Druga sprawa serwery teraz pustkami swieca jak nei wiem... wszystkie spoty wolne na cc6 po3-4 osoby no poprostu zal... GMO = private...

Opublikowano
Kokosz to jak wyjasnisz np. to ze dzis dostalem chyba ze 2 fenie za free?:D

slyszalem tez cos o rollbacku ze zbowy cos ma byc...(ale to tylko pogloski - ja osobiscie nie wierze w to ze bedzie)

Druga sprawa serwery teraz pustkami swieca jak nei wiem... wszystkie spoty wolne na cc6 po3-4 osoby no poprostu zal... GMO = private...

Ja uważam, że pierdolisz. Ciekaw jestem tylko jaki masz w tym interes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...