Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] PSD Szablon strony MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lcdmine.png

Mam dla userów mpc psd szablonu o tematyce MC.

Można użyć go pod własny serwer, portal, co tylko dusza zapragnie.

Zezwalam na edycje grafik oraz loga jednak nie zezwalam na edycje stopki. Musi widnieć na zakodowanym szablonie,

że ja jestem autorką grafiki zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych z późn. zm. wyróżnia: autorskie prawa osobiste oraz autorskie prawa majątkowe.

Pogląd:

mine.jpg

Download:

http://speedy.sh/t4xaD/MClayout-by-Wredna.psd
https://www.virustotal.com/pl/file/7b30e7f8330b79489b7dadf1e97089c966e6a47524444017f7173c3f473e1e91/analysis/1372474124/
Opublikowano

Nieźle wygląda ;)

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

Ciesze się, że się podoba ;-)
Btw, kilka osób już do mnie pisało w tej sprawie :

PSD- Jest to rozszerzenie programu Adobe Photoshop.

Żeby strona "działała" trzeba szablon pociąć w programie i zakodować. Każdy webmaster/koder powinien wiedzieć, o co chodzi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogólnie szablon wygląda super, Widać że ładnie dopracowany itd. Jeszcze tylko podpiąć pod to WordPress'a i cud miód ;)

Opublikowano

Bardzo śliczny szablon, polecam wszystkim użytkownikom.

//edit

Poprosiłbym o re-upload z powodów nie posiadania premium na speedyshare.com aby pobrać plik, dziękuje.

OndteAw.png

Opublikowano

nawet fajny szablon tylko przypomina metina. Ale co z tego ze sa prawa autorskie skoro:

1. Nie masz dowodow ze to twoje

2. Nie masz koncesji na prawa autorskie tak jak EA czy Ubisoft a raczej ci sie nie chce placic pare setek na mies. To bylo by na tyle. A mpc moze sprawdzic czy to nie przerobiony szablon metina bo tego typu plagiaty sa nie mile widziane. Tyle z mojej strony.

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...