Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Lockerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni nie działa mi lockerz, a dzisiaj wyskoczył mi taki komunikat:

Redemption is coming!

The site's been down because we've been busy building a better way for all our members to redeem. And we've got some good news. We've set up a new place for redeeming PTZ PLACE items in order to handle the crazy, high traffic. The place to redeem is ptzplace.mam już dość tej strony. Since we won't announce when we are restocking, keep checking so you'll know when the action happens.

And while the address is new, keep in mind that the existing Terms and Rules remain. Members who successfully redeem will only receive ONE prize per redemption in order for more members to have a chance to redeem.

Pitch your Internet tent, get your Lockerz mug filled with coffee, say hi to Odyss, and head over to ptzplace.mam już dość tej strony. You earned it. Go get it.

Mógłby mi to ktoś przetłumaczyć za odp.: daje + :P

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

1)

Strona była niedostępna, ponieważ byliśmy zajęci kreowaniem lepszego sposobu na zamawianie nagród dla wszystkich naszych członków. Stworzyliśmy nowe miejsce do zamówień, aby obsłużyć te ogromne, szalone obciążenie. Miejscem do zamawiania jest PTZPLACE.mam już dość tej strony. Nie ogłosimy kiedy rozpoczniemy restock - sprawdzaj stronę, a będziesz wiedział kiedy to nastąpi.

2)

Aktualizacja: Odpowiedź na kilka Waszych pytań: 1) Autofill jest dozwolony, ale inne programy, boty czy skrypty - nie; 2) Można zamówić tylko jeden przedmiot by każdy miał szansę; 3) Restock odbędzie się pomiędzy tą chwilą a końcem miesiąca; 4) Będziecie wiedzieć o dostawie na PTZPLACE.mam już dość tej strony-- Kontynuujcie Sprawdzanie:-)

skopiowane z www.mam już dość tej strony.*****

Opublikowano

No to teraz jest dopiero hardcore. Zapewne wymiana będzie w godzinach 12-2 tak jak to zwykle bywa, a dzień w dzień też siedzieć i co godzinę f5 naciskać to raczej nikomu się nie chce.

Opublikowano

A ja mam pytanie. Jaki jest e-mail do ich supportu? Już ponad miesiąc nie wyświetlają mi się punkty, nie mogę edytować moich danych osobowych i nie mogę zapraszać znajomych...

368216.png

Opublikowano

dla normalny zbieraczydostawa co 4 tygodnie a dla vip zbieracz co 2 tygodnie (umnie lockerz nie dziala)

mam już dość tej strony is temporarily down for upgrades.Please check back in a bit.

Thanks, The Lockerz Team