Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co teraz robić? ;o

VVidel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was ^ ^ Mam takie pytanie. Otóż wbiłem dziś 60lvl swoim mnichem i nie mam pojęcia co dalej robić. Przechodze powoli inferno, ale co dalej?

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Ale potem to już totalna nuda. Ten paragon to masakra, ja wbijam 5 lvl paragonu już 4 dzień... Ciekawe jak mam jeszcze 95 lvl-i wbić. Taka prawda że jest to gra na tydzień.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wbijaj paragony do 100 lv,wymieniaj eq rób lepsze aby było idealne do PvP najlepiej zrób dwa sety do Expa i PvP.

A rozpieprzyłeś Diablo na poziomie Inferno ?

Najlepsze dopiero przed tobą ale moja rada rób to eq do PvP i arena twoja :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

5lvl paragonu 4 dzień ? Dziko troszke , moim zdaniem gra na tym lvl'u się dopiero rozkręca.I jaka gra na tydzień człowieku.

Opublikowano

No bo totalna nuda przechodzić 4 razy tą samą grę i tylko potem farmić te legendy chociaż po ponad miesiącu gry ani jedna nie dropła. Co to w ogóle jest niby taka dobra gra, wszyscy tak głośno krzyczeli a tu szału nie ma, powiedziałbym totalna porażka...

Opublikowano

Przyznam że naprawdę ten 100 paragon nic nam nie daję tylko wiecej w staty i mf... Bijemy te moby takie jak biliśmy na mniejszych lvl czyli nuda a ubery też niczego sobie... Według mnie trzeba czekać na dodatek i tyle;d

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

co prawda to prawda - 100 lvl to nuda ale moim zdaniem dopiero od 70-80 lvl :P do 70 idzie dosc szybko

Co jeszcze mozna robic ? poznawac nowa klase i tak az bedziesz mial wszystkie na min 60 lvl

Weż pod uwage ze gra zaczyna sie od 60 lvl - wtedy masz wszystkie umiejetnosci, mozesz robic to chcesz wiec powiedzmy ze cieszyc sie tym mozna jakie kolejne 30-40 lvl Roboty masz jeszcze DUUUZZZZZOOOO

Pozdro

Opublikowano

Diablo po prostu jest taką grą. Jeżeli jesteś człowiekiem który lubi przejść gre czyli - mieć kolejną z głowy, to diablo nie jest dla Ciebie. Tu trzeba czasu i chęci doskonalenia własnej postaci aby być najlepszym. A jeżeli masz dużo czasu możesz dropić legendy i hajs i sprzedawać na RMAH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...