Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o Update Guild wars2?

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, stworzyłem ten temat abyśmy porozmawiali na temat aktualizacji guild wars 2 a dokładniej o ich zawartości. Co sądzicie o nich? Co powinna zmienić ArenaNet?

Moim zdaniem wkrótce spotkamy polską wersje, tego jestem pewny bo jak sama ArenaNet powiedziała nie wykluczają tego. Jak słyszeliśmy także spotkają nas aktualizacje co 2 tygodnie jest to miła wiadomość ale jaka będzie ich zawartość? Moim skromnym zdaniem czekają nas nowe rzeczy do odkrywania i mam nadzieje że lvl cap :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Płatny dodatek będzie najprawdopodobniej w przyszłym roku, na ten zapowiedzieli sporo rzeczy, więc pewnie na nich się skupiają :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Powiedzmy sobie wprost: STOP PŁATNYM DODATKOM!

Może zaraz wprowadzimy opłate abonamentową za korzystanie z PvP lub WvW :)

Ludzie i tak wystarczająco wspierają tą gre poprzez Gemy (zobaczcie chociażby ile osób zakupuje Commandora).

Jeśli dodatek wprowadzałby niewiem... Coś co nie spodowodowałoby przepaści między podstawką.

Miłoby było gdyby rozszerzyli jeszcze bardziej świat.

Poza tym nie sądze, że ludzie by się pogodzili z faktem, że gra przestawiła się na tryb maszynki do zarabiania kasy jak WoW :/

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Ja gdzies czytalem ze jako nowa rasa ma wejsc mis i ma byc ona dla kazdego uzytkownika PL wersja Gw2 przewidziana jest okolo Luty 2014 a jezeli chodzi z platnym dodatkiem to watpie w to gw2 uszczesliwia mnie ze updaty ktore wprowadzaja sa wystarczajace i maja z nich dosyc sporo korzysci

Opublikowano

W GW 1 płatne dodatki były, więc wątpię, żeby w GW 2 owych nie dodali :)

Powiedzmy sobie wprost: STOP PŁATNYM DODATKOM!

Może zaraz wprowadzimy opłate abonamentową za korzystanie z PvP lub WvW :)

Ludzie i tak wystarczająco wspierają tą gre poprzez Gemy (zobaczcie chociażby ile osób zakupuje Commandora).

Jeśli dodatek wprowadzałby niewiem... Coś co nie spodowodowałoby przepaści między podstawką.

Miłoby było gdyby rozszerzyli jeszcze bardziej świat.

Poza tym nie sądze, że ludzie by się pogodzili z faktem, że gra przestawiła się na tryb maszynki do zarabiania kasy jak WoW :/

Commander nie jest za Gemy, lecz za golda, a dokładniej 100 :>
Swoją drogą golda wymieniamy na gemy, tak wielu ludzi robi, ponieważ jeśli nie trzeba płacić to po co ?

Porównanie jednego dodatku na rok do miesięcznego abonamentu ? Nie przesadzaj :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...