Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Paczka

Ponurak145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam osoby która by złożyła dla mnie paczke modów do minecraft i w miarę możliwości jeżeli nie byłyby kompatybilne ze sobą poinformowałby mnie o tym

przede wszystkim chciałbym aby paczka na pewno składała się z modów:

Minions mod 1.5.2

Millenaire

Battle Tower

Mo'creatures 1.5.2

Optifine

Mapa (obojętne która)

Mutant Creatures 1.5.2

Invasion Mod

Damage indicators

Durability mod

Biomes o'plenty

i jakiś mod który pokazuje jakie itemy można stworzyć (co po naciśnięciu E pokazuje się po prawej tak dużo itemów i jak się kliknie na nie widać receptury)

jeżeli mi się coś przypomni to też dopisze w razie wszelkich pytań pisać :D może mi też coś doradzicie co można ciekawego dorzucić

Opublikowano

Mod to Not Enough Items. Mo' Creatures nie jest kompoatybilne z Biomes o'plenty. Polecam także:

Better dungeons (dodaje nowe lochy, twierdze)

Inventory tweaks (przydatne przy sotrtowaniu itemków w skrzyniach

Durability nie jest konieczne, podobny efekt ma Minecraft vanilla (niezmodowany). Wystarczy kliknąć NARAZ F3 i H ;)

Opublikowano

o to o durability nie wiedziałem dobrze że mi powiedziałeś a co do czego to te Mo'creatures nie jest kompatybilne do każdego który dodaje nowe biomy np biomes xxl?

inventory tweaks zapomniałem o tym akurat też bym chętnie to widział w tym

co do better dungeons sądzę że też ciekawe by to było więc czemu nie może jeszcze ktoś ma jakieś pomysł co by tutaj dodać i kto by był w stanie złożyć to w paczke?

Opublikowano

Ja polecam Dungeon Packa jest podobny do Better Dungeons ale tworzy bardzo ciekawe lochy, budynki oraz powiększa wioskę npc na miasto npc :)

PS: Mo' Creatures ma prawa autorskie więc będziesz musiał obejść się bez niego chyba że się zapytasz twórcy tego moda :D

Jeżeli pomogłem naciśnij "Lubie to" :D

Opublikowano

mi się wydawało że mo'creatures nie ma praw autorskich bo nawet twinblade użył go zresztą chyba prawa autorskie że nie można rozpowszechniać jako ja po necie a nie do użytku własnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...