Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Action vs. Fraps

MatsGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq ! Mam pytanie :-)
Co lepsze? Fraps, czy Acition? :-)
Nagrywałem tym i tym, ale we frapsie występuje czarny ekran czasami, a w Action przycina .
Doradzicie mi? Z góry dzięki! :-)

Opublikowano

Ja mam oba programy ale o wiele lepiej nagrywa mi sie actionem, po prostu filmy z frapsa za duzo ''ważą''

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Także mam oba, ale w każdym z nich tkwi jakiś minus . We frapsie filmy dużo ważą i czasami czarny ekran jest, a w Actionie strasznie lagi, bo nagrywa tylko w 60 fps . ;/

Budowniczy
Opublikowano

Action jest o wiele lepszy nie ma lagow ale jesli przy nagrywaniu frapsem nie spadaja klatki to dokup sobie dysk twardy i poprostu tylko na niego bys nagrywal.

Opublikowano

Ja tam wole frapsa.Jak mam np filmik 5 minutowy to przerabiam i zapisuje w formacie mp4 720 i jest gites :D :D

[]W połowie - mała prawda,w połowie - małe kłamstwo,a w całości wielka niewiadoma... []

Opublikowano

Także mam oba, ale w każdym z nich tkwi jakiś minus . We frapsie filmy dużo ważą i czasami czarny ekran jest, a w Actionie strasznie lagi, bo nagrywa tylko w 60 fps . ;/

Nie tylko da sie zmienić :P np na 50 fps i niżej

Opublikowano

Mam Actiona i Frapsa.

Ostatnio nagrałem króciutki filmik z BF3 tymi dwoma programami.

Action przy Frapsie wymięka ( to jest moje zdanie ).

Przy nagrywaniu Frapsem 14 minutowy film zajął mi 18,6GB, ale to nic, ponieważ przy Frapsie mam lepszą grafe niż w Actionie.

Opublikowano

Osobiście wolę oba programy

-Fraps, fakt, że dużo zajmuje, ale nagrywa ze wszystkich gier

- Action- pliki mniej zajmują, ale nie udaje się wszystkich gier nagrać chyba, że się wybierze opcje Nagrywanie pulpitu

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...