Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blok ciosów

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na takim jednym prywatnym serwerze i mam do wyboru buty qulina i euforii. Jedne dają blok ciosów a drugie szybkość zaklęcia. Jedni mówią mi, że blok ciosów nie działa w pvp a drudzy mówią, że działa. Mi się wydaje, że działa no ale już nie wiem więc pytam, które bardziej się opłaca robić.

Opublikowano

Zalezy na jaka postac. Magiczna taka jak szaman, sura bedzie chciala leciec pod szybkosc zaklec. Wojownik i sura pod blok(sura bm tez pod szybkosc zaklec).

Postacie ktore walcza w zwarciu potrzebuja bloku by sie uchronic przed ciosami innych, natomiast magiczne musza uciekac i nawalac skillami ile wlezie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Możliwe, że nie działa, ale moim zdaniem zostałbym przy Qulinach, bo ten blok daje dużo szczególnie jak masz te buty +9. Jak kolega wyżej napisał, podaj nazwę serwera, ew. ubierz już sobie te euforii, ale ja bym nadal został przy qulinach.

Opublikowano

Buty z blokiem sprawdzą się przeciwko postaciom bijącym bronią,a nie magią.Czyli w pvp z bodziakiem,surą wp,daggerem,mentalem.

W przypadku walki z postaciami magicznymi,np sura bm,szaman healer i smok,archer,lepsze będą z zaklęciem.

Opublikowano

Nie wiem czy działa, bo na razie mam eq pod expa. Serwer to Nervil. Gram WP

Jak grasz wp to bardziej Ci się przyda blok ciosów niż szybkość zaklęcia.

Bierz te z blokiem.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...