Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera ?

Tryb serwera.  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb serwera najbardziej Ci odpowiada ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chciałbym postawić serwer minecraft. Nie wiem tylko jakie serwery przyciągają teraz największą ilość graczy. A więc chciałbym, abyście odpowiedzieli w ankiecie. Wybiorę tryb, który uzyska największą ilość głosów i od razu biorę się do pracy z moją ekipą. To tyle z mojej strony. Cześć.

7510260_4_1.png
Opublikowano

No c'mon!Było dużo takich tematów, no ale cóż <_<

Według mnie najlepiej zrobić "Twisted-Game", na serwerze znajdowały by się m.i. parkur'y/spleef/survival games etc. :) Pomysł oryginalny i chyba nawet nie ma takiego serwera B)

Opublikowano

@2Up Głosuj w ankiecie.

@Up Dobry pomysł, lecz chciałbym taki serwer, na którym będąc adminem - nie nudziłbym się. Tzn.: Chciałbym dużo budować, pomagać graczom itp. A nie wybudować parkoury itd. a potem tylko patrzeć jak gracze się bawią. ;)

@Ref

7510260_4_1.png
Opublikowano

Wojtek z takim podejściem niczego nie rozwiniesz :D. Żaden z wymienionych :) Wymyśl coś czego świat nie widział :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@bilon22 Tylko, że gdybym postawił serwer, byłby to pierwszy opublikowany na MPC Forum. Dotychczas robiliśmy ze znajomymi tylko serwery dla siebie. :)

Na razie chcę popróbować, jeśli mi wyjdzie wtedy będę myślał o czymś więcej. :)

Dzięki wszystkim za głosy w ankiecie. Bardzo mi to pomoże. ;)

7510260_4_1.png
Opublikowano

FreeBuild + MiniGames, jak ładnie wszystko zrobisz to będziesz miał graczy, postaraj się dodać wiele eventów i często je organizować, aby gracz się nie nudził oraz żeby nie było w kółko tych samych eventów. Wgraj SG, PaintBall, Spleef itp. żeby gracze mieli też coś w wolnym czasie porobić a nie tylko budować itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...