Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SG i kradzież.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak ukradne na Singapore metin2 Paysafecarda komuś to on może mi coś zrobić oprócz tego że dostanę bana?

Niby może na policje zgłosić, ale raczej nie, za mała wartość :P

Opublikowano

50 euro Paysafecard - dwa razy, od dwoch roznych kolesi.

Czyli razem: 216,574104 złotego polskiego.

Kradzież jest od bodajże 250, lub 350. Niżej to wykroczenie :P

Opublikowano

Nie chcę prawić jakiś moralniaków, ale po co kraść ? Przecież możesz sam sobie zarobić - mając nawet 15 lat ( nie ważne ile masz ). Chodzi mi głównie o to że zaczyna się od drobnego a potem wiesz :). Ogólnie koleś może na policję zgłosić i będzie akcja jak wtedy w TVN była, szkoda bo tylko problemów sobie narobisz, a po co komu w wakacje takie problemy.

Opublikowano

Nie kradnij , póznij będziesz miał problemy czy coś , zaczną Cię straszyć , odpuść sobię , inni też zbierali pieniądze na tego poya czy jak mu tam to i ty też możesz ;]

5xap3w.jpg

Opublikowano

Tak swoją drogą,nie sądzę,żeby za taką kwotę ścigała Cię zagraniczna policja,ale kto wie.Nie wiem konkretniej jak to się odbywa,ale jeśli trafisz na osobę upartą,może się to źle skończyć.

Opublikowano

Koles napisal mi psc na pm w grze najpierw a potem mialem mu dac golda a lognalem. Nie kupowalem tego przez zadne allegro najpierw itd. Bez zabezpieczen. GA mi tam pisal kiedys za czasem nawet zbanowac za to nie moga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...