Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zestaw na zwiadowce.

mati980816

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć zestaw na zwiadowcę i nie wiem co będzie dobre czy:

-M95 i L96asf

lub

-M95 i SKS

czy

-L96 i SKS

Jak ktoś ma lepszy pomysł na zestaw niech pisze.

Opublikowano

Zależy jak grasz, jesteś camperem co się chowa po krzakach to M95, grasz agresywnie czyli ruszasz się cały czas i strzelasz tak do 150m to L96 a SKS ma bardzo mały bulletdrop i jest ogólnie najlepszym samopowtarzalnym karabinem to nim wszędzie pograsz, celownik do niego polecam M145 lub PSO

Od siebie polecam ci pakiet M95 bo tanio + L96 bo dobre dodatki

Opublikowano

Jak UP, nic dodać, nic ująć. Możesz się też pobawić SKSem z RedDotem, taki dalekodystansowy "szczotgan".

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zależy jak grasz, jesteś camperem co się chowa po krzakach to M95, grasz agresywnie czyli ruszasz się cały czas i strzelasz tak do 150m to L96 a SKS ma bardzo mały bulletdrop i jest ogólnie najlepszym samopowtarzalnym karabinem to nim wszędzie pograsz, celownik do niego polecam M145 lub PSO

Od siebie polecam ci pakiet M95 bo tanio + L96 bo dobre dodatki

Raczej polecam pakiet z m24 i jtiger. Bo wtedy masz te dodatki i precke. Jak chcesz siedzieć w krzakach,to pakiet m95,m24 i jtiger.

Opublikowano

1 Zależy jak grasz, jak siedzenie w 1 miejscu to M95 a jak grasz na bliższych dystansach i grasz bardziej agresywnie to L96

2 SKS ma niski bulletdrop i może strzelać na najdalszy dystans (lub bardziej: ma największy zasięg), półautomat, bardzo dobry karabin

3 Tak ogólnie to odpowiedz czy lubisz grać w 1 miejscu przez całą rundę czy się ruszasz, wtedy lepiej Ci się ułoży pakiety.

Jak preferujesz grę agresywną to najlepiej kupić Jtiger i do tego pakiet z M24, w Jtiger najlepsze dodatki i masz karabin do gry agresywnej a w tym z M24 masz lufę precyzyjną.

Jeśli wolisz styl: siedzę w krzakach i się nie ruszam to do M95 to nie powiem bo sam nie wiem, Jtiger + pakiet predator z M95 nie będzie zawierał najlepszej lufy i trzeba by jeszcze dokupić lufę, Pakiet z M24 i M95 nie będzie zawierał znowu żadnej kolby, magazynków czy lunety 8S Pozostaje wtedy Jtiger ( dla magazynków lunety itd.)+ ten z M95 i predator (dla broni) + ten z M24 i precką (dla lufy)

LOL

Opublikowano

ciekawe jak chcesz z reddotem i sks na dalekie grać :P

Najbardziej opłacalne to brać m95 i l95 i nwm czy jest w zestawie lufa precyzyjna, ale jak nie ma to musisz ją dokupić i kwestię dodatków masz już załatwioną, ew potem pustynną.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ciekawe jak chcesz z reddotem i sks na dalekie grać :P

Najbardziej opłacalne to brać m95 i l95 i nwm czy jest w zestawie lufa precyzyjna, ale jak nie ma to musisz ją dokupić i kwestię dodatków masz już załatwioną, ew potem pustynną.

Precka jest w pakiecie z M24 :P Jak grasz agresywną to Jtiger i M24 i grasz spokojnie a jak camp to nie wiem..

Opublikowano

Nie od razu na daleki, źle to ująłem xD W każdym razie na dalsze odległości, niż to możliwe z shot'im (nie licząc MK ileśtam, czy jak mu tam było) ;).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak, lufa precyzyjna dodaje do zasięgu 100 metrów a predator tylko 50, jeśli grasz agresywnie nie opłaca Ci się kupować M95 bo będzie kisła w eq, lepiej Jtiger i ten z M24

LOL

Opublikowano

Precyzyjna dodaje ci zasięg broni o jakieś +/- 100m

Masz tutaj (klik) pokazane L96 i M95 z precyzyjną i bez, różnica jest spora.

Ale to nie wszystko bo precka zmniejsza bulletdrop co też jest wielkim plusem

Opublikowano

M95 nie jest do agresywnej gry. Wystarczy samo L96 (ewentualnie z Wintoriezem, choć nie polecam), a najlepiej najpierw pakiet z M24 dla nauki i potem JTiger.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Agresywnie grać M95 ? Hmm trudne, ale da się.

Do agresywnej to tylko L96 i M24. Przy M95 żołnierz się rusza jak by miał paraliż kończyn :D

Opublikowano

Po co piszecie te same odpowiedzi po 63888945992277 razy? Gosciu chyba nie jest niedorozwiniety i za pierwsza odpowiedzia zrozumie. Co do tematu, kolejny leniwiec ktory nie potrafi chociazby w yt wpisac danej broni i zobaczyc jak ona wyglada w praktyce...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym złożyć zestaw na zwiadowcę i nie wiem co będzie dobre czy:

-M95 i L96asf

lub

-M95 i SKS

czy

-L96 i SKS

Jak ktoś ma lepszy pomysł na zestaw niech pisze.

Widzę że kolega będzie miał 2 sloty na broń.

Ja polecam M95 i M82A3 , gram takim zestawem i uwielbiam grać na niemieckich serwerach i doprowadzać Niemców do szału.

Dodam tylko że mój nick w grze daje im do zrozumienia że jestem Polakiem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam tak, że l96 i deagle. Ewentualnie gram vss, ale też mam assaulta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...