Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cheat Engine LOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się was zapytać o cheat engine do LOL-a. Dokładnie chodzi o IP i Błysk(flash). Z tym flashem chodzi o to, że widziałem na yt filmik i gościu miał nieskończonego flasha i ja też chciał bym tak xD. I jeszcze słyszałem,że dzięki cheat engine można pomnożyć IP(czy toś w tym stylu).

Z góry dziękuję za pomoc :D

P.S

Daje like za udzielenie pomocy :D :P

Opublikowano

Ok ale jakiś hack na IP czy coś by się nie znalazł?

Też nie, trzeba tylko się włamać na ich serwery, ale zaraz pozew sądowy itp xD

Opublikowano

omg ... jak typ ma nieskonczonego flesha to znaczy ze mial masterki pod niego kiedys byly inne masterki i dalo sie go miec co 0.01 sekundy przez nie + runy + itemy. tera jest to juz niemozliwe

Opublikowano

cheat engine jest tylko do gier na singlu.Na multi nie zadziała bo wszystko jest zapisywane na serwerze

Człowieku, nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Cheat Engine działa na grach Multiplayer/MMO. Tylko tyle że jedna gra pozwoli na unlimited ammo a druga tylko na nametags :)

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

cheat engine jest tylko do gier na singlu.Na multi nie zadziała bo wszystko jest zapisywane na serwerze

a grałeś w Dungeon Defenders ?

jz2s7h.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pisze dziś 3 raz to samo! Nie ma takich "hackow" ponieważ oni maja wszystko w wlasnych plikach jesli chodzi o serwer a na tzw. "Single" to chyba by się coś znalazło tak mysle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...