Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bogowie po updacie

JednoOkiDzon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rotacja bogów :) Tak się złożyło, że do rotacji dodali najnowszego boga.

Opublikowano

Rotacja ?

A założyłem nowe konto, a tam małpki nie ma, tylko odin.

Szugones napisal, ze nowi gracze dostaja od HiRezu Odina, a starzy wyjadacze malpe, jest to taki bonus od nich.
Opublikowano

Małpe dziwną zrobili szczerze wolałem starego Sun Wukonga :) Ale prawda, że malo osob grało małpą bo odkąd wydali lokiego, posejdona i takich innych wukong nie miał zbyt dużych szans na pokonanie ich dlatego przestano nim grać. (moim zdaniem) A odinem i tak mało osób grało, a jak zrobili go darmowym to może teraz przynajmniej ktoś nim zacznie grać :)

Potrzebuje waszych porad do gry w Counter-Strike 1.6 - Piszcie PW

Opublikowano

Ja i tak wolałbym tego Odyna dostać w zamian za tą małpę bo grałem nią tylko na przymus np: na Assaulcie. Nigdy go nie lubiłem ^^

_

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Małpe dziwną zrobili szczerze wolałem starego Sun Wukonga :) Ale prawda, że malo osob grało małpą bo odkąd wydali lokiego, posejdona i takich innych wukong nie miał zbyt dużych szans na pokonanie ich dlatego przestano nim grać. (moim zdaniem) A odinem i tak mało osób grało, a jak zrobili go darmowym to może teraz przynajmniej ktoś nim zacznie grać :)

Co racja to racja, zarazem osoba która ogarnie go do perfekcji to w większości przypadków kończy się nezłym nafeed'owaniem ponieważ mało kiedy gra się przew Naszej kochanej małpce

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...